Ramadan Leave Us ^_^

2:29:00 PM


Sedihnya rasa.
Ramadan dah nak habis.
Tapi masa mula-mula puasa, rasa cepatlah habis puasa.
Sebab rasa bulan puasa cepat letih.
Jalan jem teruk sangat. 
Terkejar-kejar sana sini.


Berat badan Clara rasanya menurun bulan puasa.
Lagi bertambah kering.
Pakai baju saiz S dengan seluar saiz pinggang 25 pun longgar.
pastu cari seluar saiz 24.


Bulan puasa ni Clara terlalu busy.
Dua minggu tak cuti.
Ada projek yang nak di setel kan.
So bertapak lah kat office time weekend.
Buka puasa pun kat office.
Makan subway jer. Mana kenyang.
huhu



Bula puasa ni pun Clara busy dengan Uptown yang terletak kat Bayan Baru.
Clara ade amek satu tapak di sana.
So koleksi baju banyak dari my own blogshop.
Facebook page : https://www.facebook.com/cooldollyorange
Blog : http://cooldollyorange.blogspot.com/
Ada yang tak sempat nak update kat blog.
Nanti Clara akan update lagi pasal my blogshop for the next entry.


Persiapan raya Clara tak beli apa2 pun.
Nasib baik baju kurung dah tempah 2 3 bulan awal.
Kalau tak susah nak cari baju yang berkenan.
Sehari sebelum Raya sempat pergi Queensbay Mall.
Shopping ala kadar je.
Tapi cari kasut pusing masuk semua kedai takde pun yang berkenan.
Itu yang frust.


Harap raya kali ni bermakna buat kita semua
  ;-)


You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers