Iftar: Naza Hotel, Tanjung Bungah

1:52:00 AM

Salam semua.
Okay tau.
Cerita dah basi.
Tapi nak upload juga.


My last Iftar with my love friends.
Semua study jauh, kerja jauh.
Time raya barulah nak jumpa.
Aktiviti tahunan.
Upacawa wajib.


Tahun ni kami Iftar di Naza Tallya Hotel, Tanjung Bungah, Penang.



The Cafe

Kami makan kat sini.


Meja yang bakal kotor jap lagi.


 View senja yang cool.

Suasana dalam Cafe


Makan sebelah swimming pool lagi.


Makanan yang ada kat hotel ni.







Makanan kat sini tak banyak pilihan sangat,

My food :


Buka puasa mesti kena ada nasi gak.


Cake!
yang ni tak boleh tinggal.



Gado-Gado

Daging grill

Sup ayam

Selera makan Clara memang besar.
Walaupun badan kurus kering.
Pantang makan buffet.
Semuanya nak.
;-)


Buffet untuk Ramadan : RM35 per person
Kalau student nak buat Iftar kat sini boleh je.
Makanan rasanya okay je kut.
Tak berapa sedap.
Kalau nak view santai memang menarik.
Makan tepi swimming pool mengadap laut.
Memang feeling habis la.


Lepas makan, mesti nak aktiviti snap.
Yerlakan bila lagi nak datang makan kat hotel & nak stay lama-lama kan.




Kenapa selalu jumpa muka ni jer girls?
Mana girls yang lain.


Laki sentiasa ramai dari perempuan setiap kali jumpa.
Tak adil kan


Me with my friends, Nyak & Nafeesh.


Ok girls senyum!


Guys pun nak jugak!
Pose okay.


Pasangan hot dalam group kami :



Jas & Lan. 
baru je kahwin. Semoga bahagia ya!


Ema & Syam 
dah bertunang.
Darah manis ni.



Okay setengah dah balik.
Yang mana ada tak puas nak pose.


Dekat lobby.


Fikir ape tuh?





Sembang bisnes juta2 ke.
Cukupla kawan.


Pic terakhir sebelum pulang.




Fazirul, Nadia, Pian, Me & Nafeesh.
Depan entrance masuk.


Kawan-kawan jumpa lagi next reunion.
Korang memang best setiap kali jumpa.


Friendship forever!


You Might Also Like

0 inspiration

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers