Orang Minyak, Jangan Masuk Pintu Belakang

4:22:00 PM


ORANG MINYAK
(JANGAN PILIH PINTU BELAKANG)

Salam semua.
Baru nak update blog.
Sedangkan cerita dah basi.
Tempoh bulan lalu, Clara ade luangkan masa sikit tengok teater kat USM Penang.


Sebenarnya dari dulu nak tengok teater.
Tak berkesempatan.
Yerla takde geng nak tengok sekali.
Setengah kawan x berapa minat.
Tapi kali ni sebab ade kawan yang involved dalam teater ni,
so hasrat nak tengok teater pun dapat. Yay!




Haritu beli tiket dari kawan.
RM10 jer. Macam harga tengok movie.


Teater ini adalah dari Persatuan teater Resdong's dengan kerjasama Pusat Pengajian Seni USM Dan Dewan Budaya USM arahan dan skrip Abu Mamu Raja Lawak.
  

Pelakon-pelakon dari Shazli Cuit, Mamak Cuit, Azmir Shuit, Sheikh Skema dan lain-lain.
Yang lain tak kenal.


Masuk pintu depan tu terus berebut nak ambik seat tengah sekali.
Maklumlah free seating.
Teater ni komedi. Memang kalau tengok gelak macam orang gila la.


Teater ini mengisahkan orang minyak yang menyerang satu asrama lelaki.
Orang minyak ni suka pilih mangsa lelaki & akan rogol sampai cukup 20 atau 21 orang sebab dia nak berkulit putih. Kelakar kan.
Bila dah rogol akan tinggalkan kesan love bite dekat badan mangsa. 
Tinggal lah budak lekaki takut dirogol minta pertolongan bomoh Siam secara online.
Bomoh tu pun datang sendiri dan bagi solution untuk dorang bertiga.
Dorang kena pegang span (spongebob square pant) untuk serap minyak dari orang minyak.
Orang minyak datang cari mangsa je dorang akan tunjuk spongebob square pant.
Putusla harapan orang minyak nak berkulit putih.
Last sekali, rogol tuan sendiri yang arah dia.
Hehe bila taip ni pun duk gelak sorang-sorang.







Kecoh lepas salah sorang roomate kena rogol dengan orang minyak.


Minta pertolongan bomoh siam online.





Bomoh Siam datang sendiri tolong. 
Kelakar gila part ni.
sebab keluar lagu spongebob square pant.


Orang minyak serang penonton.



Orang minyak rogol tuan. Hahah


Krew-krew teater Orang Minyak.


Berlabuh tirai.
Habis sudah!


Anyway first time tengok teater,
my first teater memang best.
Kalau boleh nak tengok lagi pasni.
Teater ni ada unsur-unsur 18SX skit.
Siap pasang lagu romantik.
Lawak la. 


Me with Syawal, my BFF.
Salah satu krew belakang tabir.


Bomoh Siam with his gf, Ernie.
That girl one my friend.


 One of my officemate, Ayda.
Thanks sebab nak tengok teater ni sama-sama.
Nanti kita tengok lagi yer.

;-)



You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai