Reunion Blue & White; Part 1

5:26:00 PM

Salam semua.
Harap semua sihat.

Lia nak cerita reunion dinner lepas.
Hampir 2 bulan manage & kumpul orang tu untuk reunion.
Ada yang teratur ada yang tidak.
First handle reunion dinner besaran camni.
Nasib baik dibantu oleh my beautiful Dania & Rosliza.

Reunion kali ni rasa special sangat.
Lama sangat tak jumpa kawan sekolah rendah.
Dah lama sangat tinggal.
Ada jugak yang Lia rapat & kerap jumpa.
Dulu sebelum pindah Bayan Lepas, Lia stay Gelugor dari kecil sampai darjah 6.


Banyak tempat dah survey.
Macam-macam harga. Ada mahal ada yang murah.
Last sekali decide Naza Tallya Hotel, Tanjung Bungah, Penang.
tapi sekarang dah tukar management & hotel bertukar nama ke Hotel Sentral Seawind.


Mula-mula kami pilih function room Level 1.
Sebab tetamu kami ramai dalam 40 orang.
Fikir-fikir balik baik buat tepi poolside.
Santai je dengan tiupan angin pantai & laut.
So boleh sembang-sembang tengok view pantai.


Tema reunion kami kali.
THROWBACK
BLUE & WHITE.
So semua kena pakai baju ikut tema.



Simple  table decoration by me.


Lucky draw gift arranged by Dania.


Photobooth props by me.


Sepatutnya event start lepas magrib.
Ramai yang datang lambat.
Jalan jem kat Gurney.
Ada jugak yang sampai awal.









Makanan yang dihidangkan BBQ Buffet.
Request dari kami bertiga.
Banyak pilihan.
Sangat sedap.
Ada ayam bakar, daging bakar, sosej, spageti, nasi goreng, buah-buahan, salad, kek & banyak lagi.
 


Thanks photog snap my pic.
Serabut dah rambut.
maklumlah duk tepi pantai angin kuat.
Serabai skit.


Our emcee for reunion dinner.
Eryn nama dia.
Talkative, Nice & Peramah orangnya.


View malam tu.
Angin sangat kuat. 
Banner kat depan pun dah nak tercabut.


Apa la photog ni snap pic aku. 
Sampai mulut muncung2 ni?
 

Malam tu rasa sayang sangat kat semua yang datang.
Sebab dorang dengar cakap.
Pakai ikut tema.
Nampak lagi happening tau.
Semua berbaju biru & putih.

Memperkenalkan kawan-kawan :

Madihah & Annissa.


Aqilah & Farah.


Syed Faiz & his friend.


Zafri & his wife Asmah.


Nadia & his husband, Fahim.
Mamu & his girlfriends.


Dania, Madihah, Annissa & Fatin.


Mamu, Wan & Fahim.


Me & all the girls.


Baru dapat makan sama-sama.


Noor Hafiz, Syahira & Nadiah.


Hafiz Rahman & wife.


Me with Rosliza.


Me with Rashidy.


Jejaka hangat.
Wan, Muhaymin, Firdaus Wahab, Zulkifli & Shahril Nizam.



Me, Eryn & Dania.
Berbincang apa nak kena buat.


Lepas ni Lia akan update lagi PART 2 yer. 
Tunggu yer.


You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers