Gathering makan meatball IKEA

7:43:00 AM

Cerita lepas. 
Selepas dari Laman Dayung semua nak ke IKEA nak shopping sikit & nak makan meatball.
My 2nd time at here.
Weekend mestilah IKEA sangat ramai.
Parking pun berebut susah nak cari.
Tempat pun full.
Kena tunggu orang lain abis makan.
Baru boleh duduk.
Half of us cari tempat duduk.
Half lagi pergi beli makan.




Tauke tengah pilih menu makan untuk 11 orang.


Tauke & assistant.
Helmi & Fazirul.


Bayar time!


Memang ramai pun beratur.
Ikut turn yer.


Tengok menu pun dah nampak sedap.








Snap picture untuk tatapan semua.
Kasi terliur sikit.
Banyak gila menu kan.
Tak sabar nak makan.


Okay makan time!!

Nadia, Helmi, Ika & Me.


Sufian, Fazirul & Nafeesh.


Fezree, Hisyam & Ema.



Ika, Me & Paan.


Makan sampai tak peduli semua orang.
I love meatball.
Time ni masih rambut panjang lagi.


Menu kami hari tu :


Menu utama
Sweedish meatball.
Nyummy. 
Makan ni banyak.
Sebab suka sangat.
Balik je teringat meatball ikea.



Fries, nugget & kuih.



Meatball pasta.


Chicken wings


Almond cake


Lepas makan jalan-jalan tengok barang.
Lepak sofa jalan ramai-ramai.






Lepas lepak IKEA jalan-jalan The Curve.
sementara tunggu kawan yang lain shopping barang kat IKEA.

Harap lepas ni boleh datang sini lagi.
Lepas lepak IKEA semua salam peluk cium.
Setengah nak balik umah masing-masing kat KL.
Lia & yang lain balik Penang.
Memang memenatkan tapi sangat best.

;)



You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers