Laman Dayung; Day 2

9:57:00 AM

Hari kedua di Laman Dayung.
Bangun pagi terus prepare breakfast.
Tido awal tapi bangun tengah malam bersembang bergosip.
Lepas tu sambung tido balik.


Kat sana best sebab gotong-royong.
Sorang masak itu sorang masak ini.
Sorang sediakan air sorang mengemas.



Menu breakfast :
Mee goreng
Cucur ikan bilis
Jeruk 
Air teh



Makan beramai-ramai.
Family one of my bff datang melawat & breakfast bersama.
Famili Fazirul.



Short trip kali ni dah sampai ke penghujung.
Jumpa semua on weekend sahaja.
Tapi memang rasa best dan puas hati.
Jumpa balik semua kawan-kawan.
Spent time dua hari sama-sama.
Semua dah bersiap & kemas nak balik.



Posing sikit sebelum balik.
Tuan blog nak melaram.



Okay it's time to say bye bye to Laman Dayung.





Me with Ika.
Suka dia sebab dia makeover kita haritu.
Simple makeup by her.




Pic ni untuk sesi perempuan sahaja ye.
Ika, Nadia, Ema, Paan & Me.






Kat ruang tamu pun boleh.
Nak juga posing.



Kat luar ni cantik untuk photoshoot.


Sekarang baru group photo :

Love all of you.
Have a nice short vacation.


We again..


Ramai-ramai kat tepi rumah.


Okay kat entrance lak.





Last pic for the day.
Lompat semua.
Have fun.
Selamat tinggal 
Laman Dayung.


short trip yang dirancang awal.
Tapi banyak sangat perselisihan pendapat.
Kejap macam ni la. Kejap macam tu la.
Nak gerak awal nak gerak lambat.
Yang siap lambat.
Pastu merajuk. Pastu pujuk balik.
Bila teringat balik terasa lawak.
Macam budak kut.
Perangai masing-masing.


Walau apa pun,
All of you my best BFF ever.
Thank be a good & bad friends to me.
:-p



You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers