11:13:00 AM





HAPPY BIRTHDAY TO MY SELF.

Lia, Mielia, Clara, Emily, Harmielia


Itulah nama yang selalu panggil.
Terima kasih ayah mama kurniakan nama seindah ini.


Kejapnya masa berlalu.
Sangat tak sangka.
Banyak lagi perancangan dan cita-cita Lia yang nak target.
Tahun 2014 sangat bermakna buat Lia.
Bangkit dari kejatuhan tahun sebelum ni.
Berkat kesabaran dan tawakal.
Akhirnya bangun sedarkan diri.


Ya Allah terima kasih hantar pendamping orang
 yang bangkitkan semangat.
Orang yang sentiasa pemberi semangat.
Terima saya seadanya.
Baiki kesilapan yang lalu.
#mrleo #leoclara


Ya Allah terima kasih kurniakan orang yang aku sayang dan sayangkan diri dia.
Yang paling penting dalam hidup aku.
Family, orang tersayang dan kerjaya.
dan kawan-kawan yang membantu bukan kawan yang menjatuhkan semangat Lia.
Tak perlu orang macam tu dalam hidup.
Lia takkan lupa jasa semua orang dalam hidup Lia.
Kalau Lia tak sempat balas budi.
Lia doakan Allah balas yang setimpal buat jasa korang.


Umur makin meningkat.
Banyak lagi yang Lia target dalam hidup.
Apa yang target itu rahsia.
Nanti Lia akan sampaikan.
Akan buktikan.



Ya Allah terima kasih kurniakan kesihatan yang baik.
Ya Allah terima kasih tunaikan segala permintaan aku.
Ya Allah terima kasih sekali lagi panjangkan umur dan hidup sempena birthday kali ni.
Ya Allah terima kasih kurniakan kegembiraan dan kebahagiaan yang tak terhingga ini.
Bagi lah aku menikmatinya sampai bila-bila.


Terima kasih banyak kawan-kawan yang wish birthday
di facebook, instagram, whatapp, wechat, twitter dll.
Terima kasih juga segala doa.
Harap semua termakbul.


Terima kasih juga kat band K.A.M.E BUSKERS yang nyanyikan untuk Lia di 
Click Town Bistro semalam.
Malu pun ada tapi beranikan diri pergi depan tiup lilin kat depan.
Thanks #mrleo buat ini semua.


Apa pun terjadi Lia kan senyum.
Happy sampai bila2.

;)


You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai