11:13:00 AM





HAPPY BIRTHDAY TO MY SELF.

Lia, Mielia, Clara, Emily, Harmielia


Itulah nama yang selalu panggil.
Terima kasih ayah mama kurniakan nama seindah ini.


Kejapnya masa berlalu.
Sangat tak sangka.
Banyak lagi perancangan dan cita-cita Lia yang nak target.
Tahun 2014 sangat bermakna buat Lia.
Bangkit dari kejatuhan tahun sebelum ni.
Berkat kesabaran dan tawakal.
Akhirnya bangun sedarkan diri.


Ya Allah terima kasih hantar pendamping orang
 yang bangkitkan semangat.
Orang yang sentiasa pemberi semangat.
Terima saya seadanya.
Baiki kesilapan yang lalu.
#mrleo #leoclara


Ya Allah terima kasih kurniakan orang yang aku sayang dan sayangkan diri dia.
Yang paling penting dalam hidup aku.
Family, orang tersayang dan kerjaya.
dan kawan-kawan yang membantu bukan kawan yang menjatuhkan semangat Lia.
Tak perlu orang macam tu dalam hidup.
Lia takkan lupa jasa semua orang dalam hidup Lia.
Kalau Lia tak sempat balas budi.
Lia doakan Allah balas yang setimpal buat jasa korang.


Umur makin meningkat.
Banyak lagi yang Lia target dalam hidup.
Apa yang target itu rahsia.
Nanti Lia akan sampaikan.
Akan buktikan.



Ya Allah terima kasih kurniakan kesihatan yang baik.
Ya Allah terima kasih tunaikan segala permintaan aku.
Ya Allah terima kasih sekali lagi panjangkan umur dan hidup sempena birthday kali ni.
Ya Allah terima kasih kurniakan kegembiraan dan kebahagiaan yang tak terhingga ini.
Bagi lah aku menikmatinya sampai bila-bila.


Terima kasih banyak kawan-kawan yang wish birthday
di facebook, instagram, whatapp, wechat, twitter dll.
Terima kasih juga segala doa.
Harap semua termakbul.


Terima kasih juga kat band K.A.M.E BUSKERS yang nyanyikan untuk Lia di 
Click Town Bistro semalam.
Malu pun ada tapi beranikan diri pergi depan tiup lilin kat depan.
Thanks #mrleo buat ini semua.


Apa pun terjadi Lia kan senyum.
Happy sampai bila2.

;)


You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers