Santai sampai Sunburn | Santai Di Pantai | PIMAI FM

9:33:00 AM

Salam semua.

24 May 2014 lepas, Lia ada pergi event Santai Di Pantai bersama PIMAI FM.
Bermula pukul 8 pagi sampai 6 petang.
Tapi Lia pergi dalam pukul 12 camtu.
Lokasi Teluk Bahang, Penang.
Cuaca sangat panas terik.
Panas sangat2.
Pukul 12 tengah hari pergi duduk tengah panas tepi pantai ngadap air laut.
Memang berjemur abis la.







Bersama DJ PIMAI FM.
Semua berebut nak jawab soalan pasal holiday & tempat kat Penang.
Tengok betapa ramainya orang kat sana.
Sedih kali ni tak dapat jadi otai pantai.
dah dapat jadi VIP untuk konsert PIMAI FM yang lepas.


Okay yang ni kerja kami kat belakang.
Selfie & snap picture.
Bawa payung kecik satu share 5 orang. 
:)




DJ PIMAI FM duk selfie.
Semua pakai seluar warna warni.


Cuaca panas terik, kami berlima pergi lunch dulu kat Tesco Tanjung Pinang.
Nak makan & tempat beraircond.
Rasa leganya.
Lepas tu baru pergi balik Teluk Bahang.





Bila sampai sana,
dah start acara sukaneka.
Dah sampai ke acara tarik tali dah.




okay yang ni DJ PIMAI FM kalah dengan perempuan 10 orang.




Okay me with my sister, Bella
Miss her a lot.
Lama x jumpa.
Kali ni baru jumpa tau.


Lepas acara sukaneka,
konsert pun dah nak start.
Semua pakai pergi ke stage.
Panas terik pun sanggup.





Not Completed Yet Band.
dari PIMAI FM.
Memang santai la dorang ni.
Suara Azmir sedap pandai nyanyi.
Shahril pandai main bass.
Suara perempuan 2 orang tu pun nice.


Lepas band ni nyanyi,
baru artis muncul.



1st artist,
Jamiel Said dari Singapore.
Popular dengan lagu Ballerina
PIMAI FM selalu pasang lagu ni.






2nd artist
Kumpulan Sofarz



Berhenti sekejap.
Mamak dengan Sharil Wokay2 duk main balas pantun plak.





3rd artist
Art Fadzil




Last artist,
dan yang paling best,
Mestilah kumpulan Krystal.
Love them.
Dorang nyanyi best sangat tau!





Tengok orang ramai kan.
Semua nak tengok konsert.
Lia mestilah duduk depan stage jugak.
Heheh


Lepas konsert ni la gambar selfie kami bersama artis & DJ PIMAI FM.



with Jamiel Said



with DJ Mamak





with Shahril Wokay2
dan ini semua gambar selfie kami.
with my girlfriends.
Bella, Zati, Fatin & Sara















Lepas abis event PIMAI FM,
kami lepak di Dam.
Lama x pergi situ!






Haritu memang sunburn
Muka berminyak.
Tapi best sebab keluar satu hari.
Miss all of them.
Nak hangout macam ni lagi.


I miss my love one, Mr Leo!

You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers