Cake in a jar

11:27:00 AM

Salam dan hai semua.

Anyway siapa kat luar sana peminat dessert? Sapa yang suka kek? Jom kongsi hobi dengan Lia. I am cake lover. Suka gila kek. Kalau dah try satu kek rasa sedap. Akan ulang makan sampai rasa boring. Hehe that I am. 


One of my favorite cake is cake in a jar. Selalu beli dari Khadijah Chew. Dah lama Lia beli dari dia. Selalu tengok update di facebook. Teruja nak beli. Hehe






Melty Choc & Tiramisu
RM10 per pc
Cake in a jar ni senang bawa, senang pegang & senang nak makan.
Kalau makan tak habis boleh simpan. Nanti baru sambung makan. Kalau dah habis makan cuci jar tu boleh guna balik jar tu. Nak isi apa-apa ke. Nak buat bekas jem pun boleh. Sebab jar ni comel sangat.



Melty Choc

My favorite sebab ada cheese. Sangat sedap. Campur pulak dengan chocolate.



Tiramisu

My 2nd favorite. Ni pun sedap.


Cake in a jar boleh dibuat hantaran tunang or kahwin. Ataupun nak makan santai nak hadiah dekat kawan-kawan. Semuanya boleh. Kalau sesiapa berminat dan stay area Sungai Nibong boleh contact Khadijah Chew & pickup kat dia.


Delicious Homemade Cook & Cookies
Contact : 012-425 7494 






You Might Also Like

0 inspiration

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers