Medan Part 14 | Zulaikha Cake House

12:17:00 AM

Salam dan Hai ;)

Salah satu yang famous di Kota Medan ialah kek lapis. Banyak kedai kek lapis di sekitar Kota Medan. Salah satu kedai yang famous ialah Zulaikha Cake House.



Zulaikha Cake House



Zulaikha Cake House tidak dibenarkan untuk mengambar gambar di dalam. Jadi Lia pun ambik gambar luar kedai sahaja. 




Zulaikha Cake House menyediakan perkhidmatan packing siap untuk memudahkan kita bawa ke dalam flight. Tak kisah lah berapa banyak nak beli. 2 kotak ni adalah hasil borong 3 orang punya kek lapis beserta air kordial markisa.




Kek lapis ada banyak jenis dan perisa. Antaranya perisa Original, keju, coklat dan macam-macam lagi. Harga kek lapis original 35,000 ribu rupiah = RM 10.00 manakala perisa lain berharga 38,000 ribu rupiah = RM 11.00.




Kek Nenas Keju ni sangat sedap. Harga nya dah lupa. Sebelum kita beli kek kita bolah cuba dahulu. Zulaikha Cake House ada menyediakan trial kek, cuba dahulu sebelum membeli.


Kalau pergi Medan tak tahu nak beli apa untuk souvenir, tak salah nak beli kek lapis sebagai hadiah. Setengah orang lebih suka makanan dari barangan.

;)

You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers