Luxola Destinasi Kosmetik Terbaik

12:02:00 PM

Salam dan hai semua.


Wanita dan kosmetik mempunyai hubungan yang sangat erat. Wanita yang mementingkan penjagaaan kulit dan kecantikan sanggup berbelanja untuk penampilan yang menarik, cantik dan sempurna. Mereka ingin tampak segar dan keinginan kulit yang bersinar dan sihat. Produk kecantikan dari wanita secara umum dikenali sebagai kosmetik. 
Bagi mereka yang menetap di Singapura pastinya agak familiar dengan portal online Luxola yang telah dilancarkan pada tahun 2011. Setelah semakin dikenali di Singapura, Luxola berkembang dengan pesat di rantau Asia Tenggara termasuk India, Australia dan UAE dengan membawakan ribuan produk kosmetik dan penjagaan kulit.


Apa itu Luxola?


Apa yang menarik, Luxola menghimpunkan ratusan jenama tempatan dan antarabangsa yang terbaik di bawah satu platform. Setiap produk yang ditawarkan adalah 100% tulen dan ini menjadikan Luxola merupakan salah satu portal yang paling dipercayai.Wanita di luar sana yang gemar berbelanja membeli barang kosmetik, kini anda boleh melayari portal online Luxola dan membeli secara online di sini.
Luxola juga mempunyai produk kecantikan dan penjagaan kulit yang menyeluruh, antaranya barangan alat solek, penjagaan kulit, penjagaan badan, alat dan penggayaan, penjagaan kuku, dan  juga barangan lelaki. Anda boleh memilih sendiri barangan kosmetik kesukaan anda mengikut jenama yang digemari.


Bukan itu sahaja, anda turut boleh menemui ruangan 'demo' dan 'review' daripada pengguna-pengguna yang lain untuk mengetahui kebersanan serta cara menggunakan sesuatu produk itu. Selain itu, Luxola juga memberi jaminan hanya produk yang benar-benar dipercayai dan berkualiti sahaja akan dijual di laman web tersebut.

Nanti dulu! 

Sebelum anda melayari laman web Luxola, apa kata anda layari dahulu laman web Shopback MY. Di Shopback Malaysia, anda boleh meraih lebih ganjaran seperti kupon, diskaun hebat dan cashback. Ini kerana, Luxola merupakan salah satu affiliated partner di Shopback Malaysia (anda boleh menemui icon Luxola di laman web Shopback)


Bagaimanakan semua ini berfungsi? 


Begini, jika anda membuat pembelian apa jua barangan kosmetik Luxola melalui laman web Shopback Malaysia (dan pembelian tersebut berjaya), pihak Luxola (selaku merchant) akan membuat pembayaran komisen kepada pihak Shopback. Daripada jumlah keseluruhan komisen tersebut, pihak Shopback akan memberikan sebahagian kepada anda (ini lah yang dinamakan cashback!) Lihat tawaran dan promosi Luxola di sini.Tunggu apa lagi jangan lepasan peluang untuk berbelanja online Luxola di laman web Shopback Malaysia. Ganjaran hebat sedang menanti anda!


You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai