Produk Terbaik dari Veet Sensitive Touch Electric Trimmer

11:56:00 AM

Salam dan Hai semua.

Kali ini Lia akan membuat review satu produk terbaik dan menarik dari Veet Malaysia, iaitu Veet Sensitive Touch Electric Trimmer. Terima kasih Veet Malaysia kerana memberikan pemberian yang menarik ini.

Veet Sensitive Touch Electric Trimmer


Veet Sensitive Touch Electric Trimmer merupakan produk terbaru dari Veet yang akan menambat hati semua wanita di luar sana. Alat Kecantikan nombor satu dunia untuk menghilangkan, merapikan, dan mencukur rambut/bulu. Produk ini mempunyai warranty selama 2 tahun.
Veet Sensitive Touch Electric Trimmer merupakan peranti dengan kepala pencukur kepala tanggal untuk memudahkan mencukur rambut/bulu dengan tepat dan merapikan dengan lembut di bahagian badan yang sensitif dan halus seperti kening, ketiak dan garis bikini.

Bilah memotong direka khas untuk tidak pernah menyentuh kulit anda semasa penggunaan, Oleh itu tiada risiko luka!Dengan Touch Sensitive NEW Veet ™ anda kini boleh dengan mudah mencapai rupa yang tepat seperti yang diingini. Ia dengan cepat dan perlahan-lahan memotong & membentuk rambut/bulu anda pada kawasan badan yang sensitif dan halus seperti muka, garis bikini dan ketiak.

1. Cepat & lembut: mudah mengeluarkan apa-apa rambut/bulu yang tidak diingini dalam satu pergi tanpa rasa takut luka

2. Berketepatan tinggi: khusus aksesori untuk mendapatkan membentuk tepat dan gaya

3. Sesuai untuk on-the-go: Ideal untuk cepat touch-up, di mana sahaja yang anda mahu


Kandungan Veet Sensitive Touch Electric Trimmer Di dalam kotak Veet Sensitive Touch Electric Trimmer mengandungi :1 : Styler Cap
2 : Comb Attachment to Uniform Hair Length
3 : 2mm & 4mm Comb Attachment To Uniform Hair Length
4 : AA Battery
5 : Cleaning brush
6 : Bikini Head 20mm


7. 2 sided precision head 16mm & 6mm8. Pouch bag untuk memudahkan simpan dan dibawa ke mana-mana

9. Arahan penggunaan

Cara penggunaan peranti Veet Sensitive Touch Electric Trimmer

Buka bahagian bawah.

Masukkan bateri saiz AA 

Tutup semula dengan rapat


0 : Switch Off
1 : Switch On

Peranti Veet Sensitive Touch Electric Trimmer sentiasa akan berada di 0. Jika ingin mengunakan peranti pusing ke kanan sedikit ke No. 1.


Untuk membentuk kening yang sempurna:
Langkah 1: Trim, Untuk panjang kening diingini hanya mengurangkan mereka! Gunakan kepala kecil dan menambah sikat, Letakkan peranti yang atas bulu kening anda dan bergerak melawan arah pertumbuhan rambut.

Langkah 2: Bentuk, Untuk Contouring kening sempurna, mengeluarkan sikat dan menggunakan kepala ketepatan yang tinggi. Sentuh kulit ringan dan tolak seluruh kening.

Boleh lihat video ini sebagai rujukan :Untuk mencukur secara lembut di garisan bikini :1. Untuk Bercukur / membentuk: Gunakan kepala yang besar. Sentuh kulit ringan dan jauhkan peranti ke arah yang bertentangan dengan pertumbuhan rambut.

2.  Bilah pemotongannya tidak menyentuh kulit, tidak ada rasa takut luka.

Boleh lihat video ini sebagai rujukan :


Untuk menyingkirkan rambut lembut dari bibir atas dan dagu


1. Bagi kawasan yang lebih kecil daripada bibir atas anda boleh menggunakan kepala ketepatan yang tinggi dan bergerak dalam pertumbuhan rambut direction of opposite.

2. Untuk dagu menggunakan kepala yang lebih besar - menyentuh kulit ringan dan jauhkan peranti ke arah yang bertentangan dengan pertumbuhan rambut.

3. Untuk Memotong: Tambah sikat dan pilih panjang yang dikehendaki.


Untuk mencukur sideburns sempurna Langkah 1: Trim. Untuk panjang Sideburn diingini hanya mengurangkan mereka. Gunakan kepala kecil dan sikat. Letakkan peranti yang lebih Sideburn anda dan gerakkannya melawan arah pertumbuhan rambut.

Langkah 2: Bentuk. Untuk membentuk Sideburn yang sempurna mengeluarkan sikat dan menggunakan kepala ketepatan yang tinggi. Sentuh kulit ringan dan jauhkan peranti sekitar Sideburn itu.


Langkah berjaga-jaga

1. Sila baca semua arahan sebelum menggunakan produk ini

2. Jangan letakkan produk berhampiran dengan alat-alat pemanasan, kebakaran, atau di bawah cahaya matahari

3. Jangan gunakan jika terdapat sebarang kerosakan di bahagian dalam / luar bilah atau aksesori sikat

4. Jika kulit anda sensitif, alahan kepada kosmetik, atau mudah jengkel apabila bercukur, sila cuba pada tangan atau kaki sebelum menggunakan produk

5. Jangan gunakan dengan gel atau busa. Gunakan pada kulit kering sahaja

6. Walaupun pencukur adalah air bilasan-dapat, jangan rendam dalam air

7. Bilas perapi dengan air paip. Jangan gunakan air laut, pembersih atau air panas
Jangan hapus

8. Jauhi dari kanak-kanakSelepas digunakan, bersihkan dengan berus yang disediakan.


Tutupkan dengan Beauty Cap untuk memelihara 2 sided precision head 16mm & 6mm dari rosak dan tumpul.Simpan di dalam pouch dengan selamat, senang untuk di simpan dan di bawa ke sana sini lagi-lagi jika anda travel.

Jangan lupakan dapatkan Veet Sensitive Touch Electric Trimmer di pasaran sekarang atau boleh klik sini untuk membuat pembelian secara online!

www.veet.com.my

#MyVeetSensitiveTouch
#VeetMalaysia
#VeetMY

You Might Also Like

9 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (3) Althea Korea (5) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (20) Beauty Blogger (25) Beauty Product (32) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (78) Blogger Contest (5) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (98) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (4) Event Review (8) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (16) Food Review (37) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (4) Halal Food (13) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (3) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (5) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (6) Lazada Malaysia (6) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (2) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (31) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (32) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (55) Penang Cafe (14) Penang Food (31) Penang Halal Food (13) Penang Hotel (12) Penang Museum (6) Penang My Hometown (102) Penang Places (24) Penang Restaurant (9) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Perfume (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (19) Product Review (79) Produk (13) Produk Kecantikan (20) Produk Kesihatan (9) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (90) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (5) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (2) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (1) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (2) Traveloka (4) TV Show (1) Vacation Trip (44) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)