"Top Product Picks" - Lazada Birthday Blogger Contest

12:07:00 AM

Salam dan Hai.

Bila sebut mengenai Lazada Malaysia? Ramai rakyat malaysia sudah mengetahui portal online yang menjual pelbagai jenis barangan.

Lazada Malaysia adalah sebahagian daripada Lazada Group yang beroperasi nombor satu dalam talian membeli-belah dan jualan destinasi Asia Tenggara di Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand dan Vietnam. Merintis eCommerce di rantau ini, Lazada menyediakan pelanggan dengan pengalaman membeli-belah tanpa tenaga dan peruncit dengan akses mudah dan terus kepada pelanggan yang terbesar di Asia Tenggara.

Apa yang anda suka tentang Lazada Malaysia?
What do you love about Lazada Malaysia?


Lazada Malaysia merupakan portal online terbaik di Malaysia. Saya sebagai Pengguna merupakan pelanggan setia hampir beberapa tahun dengan Lazada Malaysia kerana kemudahan membeli belah dengan menggunakan komputer atau pun telefon mudah alih. Saya mempercayai Lazada Malaysia dari dahulu dan membeli banyak barangan daripada laman web www.lazada.com.my . Salah satu sebab kenapa saya menyukai Lazada Malaysia, kerana mempunyai segala jenis barangan yang saya mahu hanya perlu menaip dan mencari. Segalanya di hujung jari. Antara barangan yang telah saya beli : Samsung Smart Camera NX Mini, Xiaomi Yi Cam Sports Action Camera, Straightening Irons Combs, Makeup Brush Set, Shoe Rack, Swimming Suit, dan lain-lain lagi. Saya juga pernah mencuba cara pembayaran dengan setiap produk pembelian Lazada Malaysia antaranya online banking dan Cash On Delivery. Penghantaran juga sampai tepat pada waktunya dan kadang-kadang sampai awal daripada tarikh yang ditetapkan. Itu sangat terbaik seperti pelanggang seperti saya gembira bila barangan yang di pesan tiba seperti yang ditempah.

Tiga pilihan utama Produk dari Lazada Malaysia (tiga produk kegemaran anda)
Top three Product picks from Lazada Malaysia (your three favorite products)

1. Go Pro Hero 5 Black

Pilihan pertama Lia ialah Go Pro Hero 5 Black kerana merupakan wishlist dari dahulu lagi dan mudah dibawa ke sana sini terutamanya travel bersama kawan-kawan dan family. Lia juga saiznya yang kecil dan paling penting ingin rekod setiap detik dan memori.

2. Camera Fujifilm X-A3 (Pink) with 16-50mm + 50-230mm + 8GB + Bag

Pilihan kedua Lia kerana merupakan hobi suka mengambir gambar kemana-mana sahaja jika ada moment yang menarik. Lia kerap menggunakan kamera sewaktu bekerja, kedai makan yang menarik, travel dan upload di media social untuk berblogging. Juga hendak menggantikan dengan model kamera Lia yang lama dan juga ingin mencari model yang baru.

3. Casio G-Shock S Series Ladies Watch 

Pilihan ketiga Lia merupakan jam tangan jenis Casio G-Shock S Series Ladies Watch berwarna Blush Pink kerana reka bentuknya yang menarik dan merupakan warna kegemaran dan juga sesuai untuk aktiviti luar seperti berbasikal dan berlari.

Bagaimana anda berfikir Lazada Malaysia boleh diperbaiki?
How do you think Lazada Malaysia can improve?

- Memperbanyakkan lagi barangan yang susah didapati di Malaysia khususnya barangan luar Malaysia
- Kerap melakukan promosi dan diskaun

Apakah ucapan selamat hari lahir anda untuk Lazada Malaysia?
What is your birthday wish to Lazada Malaysia?

Selamat Hari Lahir Lazada Malaysia, Semoga Lazada Malaysia sentiasa menjadi pilihan No 1 Rakyat Malaysia dan sentiasa memenangi hari rakyat Malaysia.

Kepada kawan-kawan blogger di luar sana, JOM lah beramai-ramai menyertai "Lazada Birthday Blogger Contest". Klik sini untuk tahu maklumat lanjut. http://www.lazada.com.my/blogger-contest/

You Might Also Like

5 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai