Finally Menang Contest Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017

1:21:00 PM

Salam dan Hai semua.

Kalau sebut pasal Lazada Malaysia, rasanya ramai sudah tahu. Platform membeli belah  yang menjual pelbagai barangan popular di Malaysia. 

Lazada kerap mengadakan contest untuk para blogger di luar sana. Sentiasa kena mengikuti perkembangan Lazada di laman web https://www.lazada.com.my/

Setelah selama 3 minggu Lia bersusah payah menulis entry untuk contest 'Lazada Ramadhan Raya Blogger Contest 2017' walaupun ada 1 entry tak sempat nak buat sebab busy. Finally Lia menang juga sebagai weekly winner. Syukur alhamdulilah.



Tahniah juga kepada pemenang-pemenang yang lain. Yang tak bernasib baik, jangan risau Lazada selalu mengadakan contest untuk blogger di luar sana. Untuk mengetahui nama semua pemenang Lazada Ramadan Raya Blogger Contest, boleh lah klik link ini. Sentiasa tunggu update terkini dari Lazada. Jangan lupa sentiasa follow perkembangan Lazada di dalam sosialnya.

Website : https://www.lazada.com.my/

Instagram : @lazada.my

Facebook : Lazada Malaysia

You Might Also Like

4 inspiration

  1. Tahniah.. mama jue sekali jer masuk lepas tu tak menang dah give up hehehhe

    Jemput singgah ke blog MamaJue

    ReplyDelete
  2. Wah! Bestnyer menang. I tried menulis tapi last-last putus asa sebab takde masa. Hehe

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers