Kulit Cerah, Berseri, Bersih dan Tegang dengan hanya amalkan Perlashine Kapsul Mutiara!

4:38:00 PM

Salam dan Hai semua.


Kali ni Lia nak review satu produk kecantikan iaitu produk suplemen Perlashine Kapsul Mutiara dari DSI Empire Sdn Bhd dan juga merupakan produk keluaran Safiey Ilias. 


Untuk pengetahuan korang, Safiey Ilias bersama Perlashine Kapsul Mutiara telah mengadakan Giveaway 1000 kotak Perlashine dan tamat pada 9 Julai 2017 yang lepas. Setiap orang yang berdaftar perlulah berkongsi link di media sosial dan menggalakkan ramai lagi untuk menyertai giveaway.  Syukur alhamdulilah, hasil dari contest Lia telah berjaya dipilih sebagai pemenang giveaway dan memenangi produk secara percuma.


Pemenang Giveaway 1000 kotak Perlashine perlulah selfie bersama kotak produk Perlashine yang cantik dan email kan testimoni. 

Di sini, Lia nak berkongsi sedikit info mengenai produk Perlashine Kapsul Mutiara.


PERLASHINE Kapsul Mutiara 500mg bekerja secara semulajadi dengan membantu badan anda untuk bekerja dengan lebih bijak untuk menghasilkan Glutathione dan Kolagen anda sendiri disamping menyokong semua jenis antioksidan dalam badan agar tidak rosak dengan mudah. Ia juga menghalang badan daripada menyerap sumber bahan sintetik yang tidak bagus untuk badan dan kulit anda.



  PERLASHINE Kapsul Mutiara 500mg sangat sesuai untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kusam. tona tidak sekata, berjerawat, berkedut dan sensitif. Ia akan membantu mencerahkan kulit sehingga ia kelihatan bersinar, sejernih kristal (crystal clear) dan tegang tanpa sebarang parut dan cela.  PERLASHINE Kapsul Mutiara 500mg bukan sahaja bagus untuk kulit badan dan wajah anda, tetapi juga mampu mendetoksifikasikan hati dan organ-organ penting yang lain disamping meningkatkan lagi sistem imunisasi badan agar anda kekal sihat, cantik dan cergas!

5 Keajaiban utama PERLASHINE Kapsul Mutiara 500mg



Pemutihan kulit
 Berfungsi untuk menyokong penghasilan Glutahione dalam badan dan mengawal penghasilan melain yang berlebihan agar tona kulit menjadi lebih cerah dan putih kemerah-merahan.

Merawat kulit Bermasalah dan Sensitif
Mempunyai serbuk mutiara 100% asli dengan gred paling tinggi dan berkualiti untuk merawat kulit berjerawat, sensitif, berparut dan radang merah.

Anti-Penuaan
Meransang badan untuk menghasilkan kolagen agar kulit lebih tegang, memudarkan bintik-biktik penuaan, jeragat dan pigmentasi.

Kulit dan Badan Bak Selebriti
Serbuk mutiara asli yang selamat dan berkesan ini memastikan setiap inci kulit dan anggota badan dirawat dan dipelihara dengan efektif agar merasi segala keajaibannya.

Memberikan Kesihatan yang Optimum
Berfungsi mengawal radikal bebas dalam badan dan menyekat zat-zat anti oksidan seperti Vitamin C dan E agar tidak teroksida sekaligus meningkatkan sistem imunisasi badan. Ia juga merancang badan menghasilkan Glutathione yang merupakan master antioksidan yang menjaga kesihata hati.


Satu-satunya supplemen berasaskan serbuk mutiara yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dengan no kelulusan MAL16040026TC



Cadangan Pengunaan
- Sebagai diet suplemen tambahan : 1 kapsul sekali sehari sebelum sarapan
- Sebagai "Whitening Booster" yang lebih pantas : 1 kapsul pada waktu pagi sebelum sarapan dan 1 kapsul sebelum tidur.
- Perokok/Peminum : boleh mengambil sebanyak 4 kapsul setiap hari untuk membantu menghapuskan toksin dari hati secara efektif.
- Pastikan anda minum air putih 1.5l - 2.0l sehari untuk mendapatkan kesan yang lebih pantas!

Amaran/Awas
- Simpan produk di tempat yang sejuk dan kering dibawah suhu 30 celcius.
Jangan didedahkan kepada cahaya matahari.
- Produk ini mengandungi kapsul jenis bovine daripada sumber haiwan iaitu gelatin lembu.
- Ini adalah persediaan secara tradisional. Sila dapatkan nasihat doktor/ahli farmasi sebelum mengunakan.
- Jauhi daripada kanak-kanak. 
- Ketika period, makan pada hari ke 4.

Disyorkan untuk 
- Sesuai untuk semua jantina
- Umur antara 15 - 65 tahun

Untuk maklumat terperinci mengenai   , boleh melayari laman web https://buy.perlashineofficial.com/beli-perlashine. Boleh klik sini.

Harga seunit : RM140


Lia happy terpilih sebagai pemenang giveaway dan  dapat percuma produk suplemen Perlashine Kapsul Mutiara dari Safiey Ilias. Rasa bersyukur dan dalam masa yang sama Lia boleh mencuba, dan jika bersesuaian boleh membeli selepas ini. Sebelum ini, Lia pernah dengar tapi tak pernah mencuba produk ini. Lia sangat fobia dengan produk sebab kulit jenis sensitif dan alergi. Selain, itu packaging Perlashine Kapsul Mutiara sangat menarik dan juga bersesuaian dengan produk.  Selepas baca semua maklumat dengan teliti dan tengok hasil testimoni, rasa yakin untuk mencuba produk ini. Tak sabar rasanya nak tengok hasil nanti!


Boleh dapatkan di laman web :

https://www.perlashinekapsulmutiara

Sosial Media Perlashine Kapsul Mutiara

Facebook : Perlashine DSI Empire


Sosial Media Safiey Ilias :

Facebook : Safiey Ilias
Instagram : safieyilias94

#perlashinekapsulmutiara #lelakicantik # dsiempire


Jangan lupa dapatkan segera di pasaran. Selamat Mencuba.

Regards,
Lia Hasty

You Might Also Like

6 inspiration

  1. Wah menarik ni..Safiey pun byk offer yg menarik product dia ni kan..

    ReplyDelete
  2. Hai... Boleh bg link pengumuman pemenang tak?

    ReplyDelete
  3. Am not familiar with this supplement, but am so curious. Thanks for your review!

    ReplyDelete
  4. Bestnyaaaa jadi pemenang bertuah.. Congrats!!!

    ReplyDelete
  5. I never try out whitening product in capsule before!! But this definitely looks good =) Thanks for sharing!

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers