Printcious, Cenderahati menarik dan unik untuk hari dan acara istimewa

11:10:00 PM

Salam dan Hai semua,

Anda tercari-cari hadiah yang sesuai untuk setiap kali acara? Runsing memikirkan apa hadiah yang sesuai diberikan? Ingin memberikan hadiah yang lain dari yang lain sempena hari istimewa seseorang? 

Jangan risau di sini ada jalan penyelesaiannya. Jawapannya ialah :

“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

Printcious adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan percetakan pada barang hadiah peribadi seperti T-Shirt, mug, puzzle, casing telefon, kusyen, mousepads, jubin seramik dan mini tees. Item ini sesuai untuk acara pemberian hadiah seperti hari jadi, perkahwinan, tamat pengajian, ulang tahun atau acara korporat.

Printcious juga unik dari cenderahati yang lain kerana anda boleh mereka bentuk sendiri hadiah anda. Customized and personalised your gift in different way


Langkah-langkah

1.  Layari website https://www.printcious.com/my.


2. Create akaun anda segera. Masukkan email dan password atau anda boleh Login via Facebook. Caranya sangat mudah!


3. Sekarang anda sudah ada akaun Printcious atas nama anda sendiri.


Sekarang anda boleh cipta dan reka barangan anda sendiri dengan kreativiti masing-masing.
Di sini terdapat perkhidmatan seperti di bawah :
Create your Graphic Tee
Create your Colour Mug
Create your Ceramic
Create your Cushion
Create your Canvas
Create your Magic Mug
Create your Puzzle
Create your Throw Pillow


Di Printcious juga anda boleh hadiahkan untuk pasangan masing-masing, sempena hari jadi dan juga perkahwinan.


Di sini anda boleh lihat sendiri pelbagai kategori dan jenis hadiah :



Antara barangan yang ada : Graphic Tee, Colour Mugs, Magic Mugs, Cushion (Square), Cushion (Love), Throw Pillows, iPhone 6 Plus/6S Plus Casing, iPhone 7/7S Casing, iPhone 7 Plus/7S Plus Casing, Ceramic Tiles (Square), Ceramic Tiles (Rectangle), Puzzles (Rectangle), Mousepads (Rectangle), Mini Tees, Baby Rompers (Short Sleeve), Coasters (Square), Coasters (Round), Button Badges (Pin), Canvas (Square), Tote Bags, Metal Keychains (Diamond), PU Leather (Round), Luggage Tags & Magnets (Square)

 Dari semua barangan, saya memilih untuk mereka bentuk Graphic Tee saya dengan rekaan saya sendiri. Anda juga memilih rekaan baju yang sedia ada.



Hanya klik butang 'Create Your Graphic Tee Now' .
Graphic Tee kosong untuk di reka bentuk. Boleh ikuti garis panduan yang diberikan langkah demi langkah.


Anda boleh masukkan gambar anda sendiri beserta tulisan. Pastikan di dalam garisan berwarna hijau. Masukkan gambar dan tekan button 'Insert'.


Anda boleh masukkan tulisan dan laraskan ikut kehendak anda.


Okay sekarang dah siap. Pilih Saiz dan Kuantiti yang anda perlukan. Boleh klik butang 'Size Chart' untuk lihat semua saiz baju dan juga ukuran.


Setelah berpuas hati dengan rekaan anda, boleh terus masukkan ke dalam 'Cart'. Anda boleh terus membuat bayaran atau boleh sambung membuat pembelian lain


Layari segera https://www.printcious.com.my segera untuk dapatkan cenderahati menarik untuk hari istimewa.


“Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”

Alamat : No. 30, 1St Floor, Jalan Tiara 4 Bandar Baru Klang, Selangor, 41150 Klang, Malaysia, 41150 Klang, Malaysia

No. Tel : +60 19-323 2502

Waktu Operasi : 9.00am to 6.00pm

Laman web :  https://www.printcious.com.my 


Instagram : @printcious



You Might Also Like

12 inspiration

  1. Nie boleh guna untuk buat t shirt untuk family day atau office open day. I tak try lagi service nie. Thanks for sharing about the service.

    ReplyDelete
  2. Phone casing pun boleh ek?
    Menarik ni.

    ReplyDelete
  3. Ramai dah buat dengan printcious ni...rambang mata nk pilih kan...saya je belum buat lagi

    ReplyDelete
  4. Wow...ramai cakap best..nanti nak cuba lahh ..kena snap gmbr cantik2 dulu nii

    ReplyDelete
  5. Wahh menarik ni..bolehlah cuba kat tmpt ni nanti. Tq ya atas perkongsian

    ReplyDelete
  6. cool stuff.. boleh beri utk cenderahati or small gift for someone u love and close..

    ReplyDelete
  7. Wah menarik. Tq for sharing this entry. Memang tengah survey gift untuk besday present :D

    yanmie
    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  8. boleh buat hadiah bagi pada yg tersayang

    ReplyDelete
  9. Alamak... anniversary dah nak dekat. Boleh la tempah dekat sini

    ReplyDelete
  10. Bagus juga ini sebab boleh buat goodie bag untuk majlis kenduri dan majlis2 lain good boleh share...

    ReplyDelete
  11. Rambang mata kalau masuk printcious ni.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers