Shopback Malaysia : Berkolaborasi bersama Shopback

11:22:00 PM

Salam dan Hai semua.

Entry kali ini memaparkan salah satu benda yang menarik dan menguntungkan untuk semua golongan yang berbelanja secara online. Saya akan berkongsi mengenai Shopback Malaysia.

Apa itu Shopback Malaysia?

ShopBack merupakan salah satu tapak cashback di mana anda benar-benar mendapatkan semula wang tunai apabila anda mengklik melalui rakan kongsi pedagang (merchant) dari laman web kami. Di samping setiap diskaun dan kod baucer sedia ada, dapatkan kembali peratusan wang yang anda belanjakan pada setiap pesanan anda!

Selepas membuat pembayaran, cashback dikreditkan ke akaun ShopBack anda, yang kemudiannya boleh ditunaikan ke dalam akaun bank anda untuk wang tunai sebenar! Kami adalah perkhidmatan yang sah dan kami menubuhkan diri bukan sahaja di Malaysia, Singapura, Filipina dan India, tetapi berkembang ke seluruh Asia tidak lama lagi. Belian balik adalah cara yang lebih bijak untuk berbelanja!

Kini ShopBack sudah berada di Malaysia. Dengan Shopback Malaysia, anda bijak berbelanja, menikmati simpanan dan terima cashback apabila anda membeli-belah dari peniaga kami seperti Taobao, Lazada, Fave by Groupon dan Foodpanda! Saya tahu ramai di luar sana yang suka berbelanja dengan online shopping. Apa lagi jangan lepaskan peluang anda untuk menikmati diskaun ketika berbelanja.

Selain membeli belah di online shopping, bagi anda yang gemar bercuti ke luar negara serta ingin menempah bilik hotel yang selesa, Anda juga boleh mendapatkan rebat tunai apabila anda menempah perjalanan ke luar negara seterusnya dengan menggunakan perkidmatan Agoda, Expedia dan AirAsiaGo melalui ShopBack.


Bagaimana untuk berdaftar dengan ShopBack Malaysia? Mudah sahaja. Ikuti langkah-langkah di bawah. Saya ingin berkongsi bersama pembaca blog saya di luar sana.

Layari laman web https://www.shopback.myDaftar menggunakan email dan masukkan kata laluan (password) anda.Semak email anda untuk sebarang verification.

Anda boleh lihat pelbagai kategori di dalam laman web ini. Klik sahaja kategori mengikut kegemaran anda.

 Antara kategori yang ada : Popular, Dining, Electronics, Fashion, Groceries, Health & Beauty, Home & Living, Sports & Outdoors & Travel.

Jika anda ingin terbang dan melancong ke luar negara, boleh tempah tiket anda sekarang di Air Asia.

Ingin membeli baju baru dengan pelbagai rekaan terbaru, anda boleh shopping di Cotton On Sale.

Mencari pelbagai barangan dan jenama, anda boleh layari segera laman web Lazada.


Selepas selesai membuat pembayaran, anda akan menerima cashback di dalam akaun anda selepas 48 jam. Anda boleh melihat jumlah di dalam akaun Shopback anda. Anda boleh menebus cashback anda jika sudah mencapai jumlah minimum RM10.00 .

 Anda juga boleh memahami apa itu Shopback dengan terperinci dengan menonton video ini :


Kepada anda di luar sana, jangan lepaskan peluang menikmati cashback di Shopback Malaysia. Klik sini https://www.shopback.my/login?redirect=/referral/invite.


Facebook : Shopback Malaysia

Instagram : @shopbackmy

You Might Also Like

16 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotel Review Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Party Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Staycation Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai