Jom Membeli Belah, Bersantai dan #JomMakan Local Food di Klang Parade

12:06:00 PM

Salam dan Hai semua.

Anda yang ingin membeli belah dan juga makan bersama orang tersayang? Tak kira lah bersama keluarga, kawan-kawan ataupun pasangan masing-masing. Dalam kesibukkan bekerja, tak salah meluangkan masa bersama.



Jangan risau Klang Parade dapat menjawab semua persoalan anda. Klang Parade dapat meliputi semua kehendak anda. Klang Parade adalah sebuah kompleks membeli-belah kontemporari yang terletak di dalamnya terdapat banyak kedai retro, yang memenuhi keperluan para pembeli cerdas di mana-mana. Anda boleh membeli belah semua barangan yang diingini, berjalan bersantai dan dalam masa yang sama boleh menikmati hidangan di mana-mana kedai tidak kira tengah hari, petang atau pun malam.




Klang Parade memulakan perniagaan dari pukul 10.00 pagi hingga 10.00 malam. Klang Parade
terletak di Jalan Meru, Klang, Selangor dan beroperasi sejak tahun 1996 lagi.

Klang Parade juga terbahagi kepada banyak kategori. Antaranya :
1) Jabatan Kedai & Supermarket
2) Elektronik
3) Fesyen
4) Makanan
5) Hadiah & Perkhidmatan
6) Perhiasan, Optik & Jam
7) Leisure & Entertainment
8) Lifestyle & Home Living
9) Mobile & Telecommunications

Kini, Klang Parade juga menganjurkan acara 'Jom Makan' bermula pada 16 September hingga 15 Oktober 2017.


Klang Parade juga terdapat acara 'Pesta Tanglung' pada 30 September 2017 ini pada 7.00 malam bertempat di Main Court.


Jika anda terasa lapar dan ingin menikmati hiadangan menarik. Klang Parade mempunyai banyak pilihan kedai makanan dan minuman sempena acara 'Jom Makan' ini. Apa yang anda belanjakan makan di sini anada boleh tebus untuk mendapatkan hadiah dan sabutan bertuah. Antaranya kedai makanan dan minuman yang ada seperti Teh Tarik Place, The Chicken Rice Shop, Spice of Penang, dan banyak lagi.


Teh Tarik Place



Teh Tarik Place memang terkenal dengan menu yang pelbagai, menarik dan sedap.

Asam Laksa

Murtabak

Mee Goreng Mamak

Nasi Goreng


Mee Kari


Nasi Kerabu

Nasi Lemak Ayam Rendang

Jus Buah

Meluangkan masa dan menikmati makanan di Teh Tarik Place bersama kawan-kawan.

The Chicken Rice Shop





The Chicken Rice Shop memang cukup terkenal dengan menu nasi ayam nya dan juga makanan sampingan.



Hainanese & Healty Chicken Rice

Menu untuk kanak-kanak

Gado-Gado

Rojak


Spice of Penang


Anda juga boleh mencuba makanan di Spice of Penang di mana menyajikan makanan dari Pulau Pinang.

Buah-buahan segar

Selepas makan anda mesti akan mencari pencuci mulut bukan. Jangan risau di sini juga terdapat gerai yang menjual buah-buahan potong yang segar dan banyak pilihan.



Buah-buahan segar yang dijual seperti jambu batu, jambu air, betik, nenas, tembikai, nangka, tembikai susu, dan macam-macam lagi.

Buah Potong Jambu batu pilihan Lia selepas makan.


Yang paling best sekali ada jual Air Tebu segar di sini.


Penebusan hadiah (Redemption)



Pengunjung yang datang ke sini dapat menebus satu (1) unit 'Micro Thermo' setiap pembelian anda minimum RM30 (dengan maksimum 2 resit sahaja) di mana-mana outlet makanan dan minuman.

Jika pembelian anda melebihi RM80 dan ke atas  (dengan maksimum 2 resit sahaja) di mana-mana outlet makanan dan minuman, anda layak menebus satu (1) unit 'Micro Thermo'  dan satu (1) cabutan bertuah.

Mengikut terma dan syarat


Cabutan Bertuah (Lucky Draw)


Jika anda bertuah, anda layak memenangi hadiah Cabutan Bertuah berupa :

Hadiah Utama : 1 Unit OGAWA TENS Therapy Electromagnetic Foot Massager bernilai RM1,999
Hadiah Kedua : 1 Unit OGAWA Mobile Seat XE Plus bernilai RM1,198
Hadiah Saguhati : 10 unit SSF Cash Vouchers bernilai RM50 sekeping

Mengikut terma dan syarat

Jangan lepaskan peluang anda membeli belah dan memenangi hadiah cabutan bertuah yang menarik!

Jangan lupa 'Jom Makan' di Klang Parade sekarang sehingga 15 Oktober 2017 nanti! Datang bersama keluarga anda, kawan-kawan ataupun pasangan anda sekarang!


#JomMakan


Klang Parade

Alamat :
Box No.001, Basement B1,
Klang Parade. No.2112,
KM2, Jalan Meru, 41050,
Klang, Selangor, Malaysia

Waktu Perniagaan :
10.00 am – 10.00 pm

No. Tel Khidmat Pelanggan : +603 3343 7889

Boleh layari laman social :

Laman web : http://klang.parade.com.my/

Facebook : Klang Parade

Instagram : @myklangprade

You Might Also Like

18 inspiration

  1. Bestnya aktiviti macam ni. Tak pernah pergi lagi. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  2. I love teh tarik :D I even have it stocked at home LOL

    ReplyDelete
  3. Let's eat at Klang Parade and redeem the gift. It's a great shopping center.

    ReplyDelete
  4. Gah!! Everything looks so delicious and nice in Klang Parade! Sadly that place is pretty far for me, share to my Klang friend now!

    ReplyDelete
  5. I've not been to Klang Parade before, sadly. However, if they are anything like Ipoh Parade, I wouldn't be surprised if they have everything under one roof!!

    ReplyDelete
  6. tak pernah sampai klang parade ni lagi..mcm best je...

    ReplyDelete
  7. Look so yummy and interesting. Want to go KLang parade.

    ReplyDelete
  8. I was doing a lunch hang out with my parents too last week ;) However we aimfor oriental foods, gonna try the nasi kerabu soon before 15 oct for another thermos redemption:) cheers, SiennyLovesDrawing

    ReplyDelete
  9. Yeah! Just went with my parents for oriental lunch hang out there last week, gonna go again and am tempting to have the basis kerabu :)
    Cheers. SiennyLovesDrawing

    ReplyDelete
  10. I have been there once. But it was when I was form 2 lol. Long time ago. I think i have to repay a visit there.

    ReplyDelete
  11. Haven't been there before. I want to try the Nasi Kerabu. Look so yummy.

    ReplyDelete
  12. I will take note this place because there are many food selection. No dieting!

    ReplyDelete
  13. wah.. ada macam2 aktiviti ye dekat klang parade ni.. tak pernah pergi sini lagi.. nanti tengoklah kalau ada jalan2 ke sana boleh la terjah..

    ReplyDelete
  14. Omg mi goreng mamak tu tempting sgt ..waaahhh... X penah lg sampai kt klang parade

    ReplyDelete
  15. Setiap liat udang bawaannya pengen makan terus nih

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog