lepak-lepak di Queensbay..

5:06:00 PM

Krimas lepas aku dan kengkawan pegi lepak di Kapitan, Queensbay. Kiteorang lepak sebab masing-masing nak kumpul pic reunion kat Langkawi. Yang datang x ramai Fazirul, Hazlami, Hisyam, Sufian, Ain, Syahida & her bf. So aku yang bawa laptop pegi lepak minum sambil burn pic dlm cd & save dlm pendrive. Sementara tu lepak minum air jap.


Candid by Fazirul. Me & Sufian odw ke Kapitan.
Location : pintu depan belah kanan Queenbay Mall..
kiteorang tengah tggu Fazirul le ni..
tggl kamera & handphone dalam keta.





Orang kuat & paling tua, Nurhisyam & orang jauh dari Alor Setar, Sufian.
Syam bekas ketua kelas Awam 1 & Pian ex-classmate masa form 4 je.
Sethn je dgn kiteorg tp rapat smpi skrg.
Muka Pian sebijik cam Zizan Raja Lawak kan.. kan..



Me & Ain. Ain, bakal lawyer & study kt UKM.
Kawan yg susah nak jupe.
So thankz a lot trun Penang lepak dgn kiteorang.
Sekali sekala jupe kn so kiteorang amek gmbr sama-sama.
Kalau ade pape masalah bolehla rujuk bakal lawyer kite nie..




Syahida & her bf, Hisyam (nama Syam gak).
Copel dari sekolah teknik lagi.
Hope korang bahagia..
diorang nie mmg sporting.
Sanggup tggl masa date diaorg sbb lepak dgn kiteorng.
Cayalah!!




Yang xde dlm pic Fazirul sebab dia yang cameraman. Hazlami lmbt smpai sebab dia mmg bkn sampai on time. Dia org last yg sampai. So xde la pic 2 orang nie..



P/S : Soryla lmbt post posting kali nie.. letihla keje.. bz gile..







You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers