Celcom broadband + online

10:46:00 PM

Sangat teruja..
Sangat2 happy..




Last weekend, me with my office mate went to PC FAIR kt PISA, Bayan Baru, Penang. Pegi ari Sabtu petang tgh2 panas. Memang nak pegi sgt, sebab nak beli ‘Celcom Broadband’. Dah lama tggu saat nak pakai ‘Celcom Broadband’ nie. X sabar nak on9 nie. Lgpun tym PC FAIR mmg ade promotion & blh dapat murah. So aku pun beli ‘Celcom Broadband’, pendrive 4 gig dgn Laptop Skin. So pasni leh la :-



- Boleh on9 tiap2 ari 24/7
- Boleh update blog
- Ym, msn selalu
- On9 myspace, friendster, hi5, tagged & facebook.
- Boleh on9 kt mn2 je.. bawa broadband dgn laptop..
- Ish banyak lg la..



Tapi geram kat kt promoter ‘Celcom Broadband’ nie.. bile tnya je pas beli nie balik umah trus on9 ke. Dia cakap boleh je. Tp bile blk umah xleh on9 lg.. simcard x aktif lg. tggu 2 hari baru leh. Ish ish.. tp xperla dh blh on9 nie.. Hepinyer..



C E R I A =)

You Might Also Like

10 inspiration

  1. mula mula laju . sampai masa nanti , sakit jiwa . log in YM tak boleh , MSN tak boleh , facebook lambat loading , etc.

    >,<

    *saja kongsi pengalaman . p e a c e

    ReplyDelete
  2. sis, bape celcom brodabnd ?

    bape rm ?

    ReplyDelete
  3. wah.. sonoknye... jom on9 cpt hehe

    ReplyDelete
  4. nikkisis beli rm 188 kt pc fair..
    murah tu la sis amek..
    kalau betul2 modem tu stil rm 400 lbh la..

    rarayeke,
    xpe2 i x mrh pun..
    bg pndpt je kan..
    i pun br pakai..

    ReplyDelete
  5. ya2..


    sokong rara

    i pom pguna brdband gak..

    kekadang ie bengom~

    saket jiwa gak!

    oke, henjoy!

    ReplyDelete
  6. miss lollyyeke miss lolly,
    xper2 la i try dlu guna..
    klu xok pasni..
    i pakai streamix la..
    lg senang,,

    ReplyDelete
  7. actually tgk tmpt jgk.. kalo kt penang xde masalah la...

    ReplyDelete
  8. tuhla deena pun penah pakai, memang lembab, papa tukar ambik maxis broadband. pun mcm same jugak. last2 pakai streamyx. pun macam kambing jugak. tp maybe kat kwsn clara oke, mane tau kan:)

    ReplyDelete
  9. tu la..

    hrp2 okay la..

    tp penang kalau belah pulau full 3g ader..

    maxis dgn celcom ok je..

    klu 3g call pun okay je..

    harap2 broadband nie ok la..

    ReplyDelete
  10. humm..tgk tmpat kot..
    kalo tmpt line die oke okela...

    i kai ugak..mase kt umh kt ganu..
    umh i de wireless + broadband tuh rompak dr my dad..
    hahahha..ingt laju..
    sgt2 la lmbab..nk on ym pn prob jek..

    last2 i kai wireless blk..
    mayb kt sane line kurang..
    huhu..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers