my Convocation Day..

8:47:00 PM

MAJLIS KONVOKESYEN POLITEKNIK KOTA BHARU YANG KE 22

Date : 18th August 2009
Day : Tuesday

Location : Dewan Sri Cahaya, Politeknik Kota Bharu, Kelantan Darul Naim

Time : 8.30 pm



Nak cite pasal konvo yang saya excited sangat-sangat aritu.
Kene pakai baju putih. Kene pakai tudung ade line yang x cantik.
Susah betul nak pakai tudung tuh..
Tapi nie lah saya letak entry saya bertudung.


Dulu sem 1 masuk suma orang tegur x reti pakai tudung ke.
sebab saya free hair. Ramai yang tegur cara pemakaian tudung saya nie.
Bukan pandai pun nak matching tuddung dengan baju.
Kalau tudung yang ade pun mesti tudung warna asas je..
Cam kaler putih, hitam, krim, pink & purple.
Bila dah lama baru pandai pakai dan belajar skit2.
Maklumla g kelas je pakai tudung.
Bila kuar free hair balik.
Kalau pasal rambut tau je nak jaga.
Tapi bila tudung x tau lak.
Huhu
Ramai yang anggap saya seorang yang sosial sebab saya free hair.
Tapi lama-lama baru diorang tau perangai saya sebab dah kenal.


Selama 4 hari berada ni negeri Pantai Timur, Kelantan.
Saya sangat merindui bandar Kota Bharu.
Kawan & Classmate Diploma Ukur Bahan saya.
Terasa cam kejap je 3 tahun bersama kawan-kawan tercinta.
Negeri inilah first negeri yang saya merantau & belajar adat dan budaya negeri orang.


Masa kat sana, saya bersama my girlfriend stay kat homestay dekat dengan poli kiteorang.
Sangat-sangat rindu diorang nie.
Rindu saat duk umah sewa sama selama 3 tahun.
G kelas sesama. Dahla satu kelas lak tuh.
Kiteorang ramai yang pegi dulu ke Kelantan sebab ade raptai.
So parent masing-masing datang lewat.
Datang tym konvo je.
So kiteorang leh enjoy reramai.


Kat bawah nie nak kongsi gambar-gambar konvo.
Setakat nie tunjuk yang mana ade dulu k.
Kalau ade lagi pasni upload lagi kat blog k.


Ok firstly gambar saya bersama dengan Mama saya.
Mama, Tima kasih datang last minit.
Ingatkan dah x datang dah.
Thank for bunga gak..


Ciuman seorang Mama kepada anaknya =)


Gambar bersama my girlfriends..
Rindu sangat dengan makcik-makcik nie.

Me, Liezza, Bella & Zuzu.


Me, Liezza, Bella & Zuzu again.
Sorang x ckup, Bai ilang g mana ntah.



Gambar reramai bersama classmate Diploma Ukur Bahan


Farid, Me, Liezza, Bella, Zu & Zyhne.


Yang berdiri : Pang Wei Jia, Farid, Me, Liezza, Bella, & Zu.
Yang duduk : Tajul, Firdaus, Zhyne & Chalor.



Atas : Tajul, Zhyne, Hairul, Farid, Zohir, Firdaus & Erik.
Bawah : Ude, Farid, Liza, Me, Bella, Zu & Jepri.



Eh, asal tengok tempat len nie.


Ye kami graduan!!


Zhyne, Hairul, Tajul & Zohir.


Nie lak gambar bersama skandal2.
ish xde la classmate la..

Me & Erik.


Me & Zhyne.

ini blog zhyne.

http://zhyne.blogspot.com/



P/S :
Ade banyak gambar lagi konvo nie.
Nak edit.
Pastu ade nak kumpul dari kawan-kawan.
Kalau boleh pasni upload pic untuk konvo lagi.
Kongsi bersama kawan-kawan blog lak.


You Might Also Like

20 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir Sport Attire Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai