bad news..

5:41:00 PM

Laptop saya rosak..
Kene virus lagi..
& kene format.

Satu lagi kene g repair kat ACER.
lepas raya baru siap.
Mulau hari ini 2minggu x online.
Sangat sedih..


Dah la nak upload gambar berbuka puasa kat luar..
Tapi laptop rosak lak..
Alahai ..
nie pun online kat opis jap..


Saya perlukan kata-kata semangat dan peransang nie..


You Might Also Like

9 inspiration

  1. takpe...clara bt la slow2...pic tu dh siap upload dlm draft kan??leh bt slow2...
    kita antar kt 'Dr.' tu pun utk sihat laptop kita tu kan??
    sabar ek??

    ReplyDelete
  2. huhu.. teknologi skali skala akan makan manusia.. tp x pe.. bende sume ley cath up slow2.. knn..

    ReplyDelete
  3. Sekali sekala tu takpelah yer... kat office pun masih boleh gunakan... cool down bebeh.. cool down Lia... janji masih lagi ada lagi niat nak update... hehehe...

    ReplyDelete
  4. sabar lia,, adat bila kita guna alat elektronik suka jer kacau kita :) sabar yek

    ReplyDelete
  5. M[o]M[o]S[u]K[i]E ™,
    tima kasih afiq,
    pic mana sempat upload kt draft...
    br copy masuk laptop malam tuh..
    pagi sok laptop xleh pakai dh..
    tu yg g hntr repair tuh..

    ReplyDelete
  6. hanilopiplopz,

    yup..
    betul2..
    mmg suma leh wat blk..
    tp kene sedia duit je la..
    hidup nie duit je penting..

    ReplyDelete
  7. ChiLaBaey's,
    mmg ade niat nak update..
    tp kat opis nie..
    xde gmbr2 yg ade..
    destop opis kan..
    biasala..

    ReplyDelete
  8. cik eja^_^,

    yer..
    teknologi nie kdg menyusahkan..
    cam handphone dgn laptop nie..
    tp keperluan penting..

    ReplyDelete
  9. ala..ciannye..
    kna tau cne virus tu ley masuk..
    sama ade tenet atau dr thumbdrive.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers