Donuts, yogurt & ice blended

9:51:00 AM


J.CO
DONUT AND COFFEE



Date : 6th December 2009
Location : JCO Donuts, Queensbay Mall


Yesterday, i went out hangout with my friend, Waddah.
We attended her office mate wedding at Batu Lanchang.
After that, we rushed to Queensbay Mall to have some window shopping


Sampai je kat Queensbay Mall, kiteorang pegi lepak.
Waddah ajak lepak dekat J.CO.
Lagipun baru buka & kiteorang pun x penah pegi lagi.
Anyway J.CO memang best!!




My Iced Lemon Tea.


J. Cool Yogurt

Yogurt nie memang sedap.
Nampak macam ice cream je kan.
Topping boleh pilih sendiri.
Nyum Nyum =)


J.Co Donut, Oreo Ice Blended & JCool Yogurt


Orea Ice Blended memang sedap sangat.
Sedap dari McFlurry Mudpie Oreo.
Tak sia-sia Waddah amek ice blended nie.


J.Co Donut

Donut pun sedap dan lembut je.
X sama cam Dunkin Donut.




Tempat pun best sangat.
Selesa dan menarik.
Lagu yang dengar kat situ romantik sangat.
Couple-couple yang nak dating pun boleh kat situ.
nak online wifi dengan tenangnye sebab suasana x bising.
Nak tido kat sofa lama-lama pun boleh gak.
Wah bestnye lepas nie nak lepak J.CO lagi.
Jom!!




Pose dari Waddah.
Kawan hangout & kawan shopping.
Both of we love high heels.
I hope we can be best friend forever!!




Pose dari tuan punye blog.
Mesti la kene ade pic gak kan.


Lepas lepak kat situ, kiteorang pegi window shoppin je.
X shoppin pun.
Pastu jupe lak Adam Luba kat c2.
Baru pas tengok New Moon.
tapi jupe kejap je la..
Adam, pasni kite lepak-lepak lagi k.
Kutuk mamak kapitan yang x faham bahasa tuh.
Pasni akan pegi J.CO lagi.
Maybe dalam masa terdekat..
huhu


Clara Emily Cancer


You Might Also Like

12 inspiration

  1. ★٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶☠ Dakjaat™ ☆٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶★
    halal le..
    lpun donut je kan.
    bukan de makanan berat pun..

    ReplyDelete
  2. hahaha. baru skali i mkn j.co. itu pun ka pavi. tapi yg semestinya takleh lawan donu yg jual kat kedai nasi lemak. hahahaha

    ReplyDelete
  3. Ruhil Rosley,
    mmg xleh lawan donut yg jual kat warung..
    harga murah.
    j.com nie mahal la yui..

    ReplyDelete
  4. Betul tak saya cakap.... JCo bestkan.... Sorry bebanyak tak balas sms sebab balik kg, phone tertinggal kat rumah... Seronok di Shah Alam....??

    ReplyDelete
  5. ChiLaBaey's,
    yeke..
    lia ingt muz bz.
    so xnk kaco la.
    lia g s.alam wat rayuan uitm.
    muz doakan lia dpt study k..
    j.co mmg best la muz.
    nk pegi lg..

    ReplyDelete
  6. wokeh!!!!
    dah lama tak ngumpat mamak tu! alalalala

    ReplyDelete
  7. adamLUBA,
    ye adam..
    nnti kite kutuk lagi k..
    x sabar..
    nak order yang pelik2 lak..

    ReplyDelete
  8. yogurt tuh. sangat menyelrkan...

    ReplyDelete
  9. 'AQILAH,
    memang sedap taw..
    dah la boleh pilih topping sendiri.
    nak pape pun blh..

    ReplyDelete
  10. Bz pun yer juga sekarang ni.... Terlampau banyak kerja yang kena settle kan... sorry lama tak memblog.... Ni pun curik2 masa jer...

    Insya-Allah saya doakan untuk Lia...

    ReplyDelete
  11. ChiLaBaey's,
    yeke..
    xperla muz g la setel keje muz dulu k.
    dh setel suma br best nk blogging kan.
    smoga keje muz dpt siap cpt..

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog