Hari Jadian Part 3

11:47:00 PM

Hye semua,
Anyway mintak maaf banyak2.
selalu sangat pasal birthday.
Ingat nak update serentak.
Tetapi kemalasan, ke'busy'an, keletihan melampau & internet yang x berapa okay.
Terpaksa lambat update.
Sorry!!

HAPPY BIRTHDAY CLARA & MOMO!!

Location : Old Town White Coffee, Bayan Baru, Penang.
Date : 25th June, 2010.
Day : Friday Night



Celebrate nie pun last minit.
Kejap nak buat kejap cancel.
Kejap free kejap tak.
Anyway i memang busy kan,
Balik keje je cari bantal busuk.
Tapi kali nie berjaya juga.
Tak larat nak g jauh.
Cari dekat dengan umah.
& dapt idea lepak Old Town.
Tapi sayang Awin tak join.



Dah lama lepak,
Tak sangka lak besday kami jatuh pada bulan yang sama.
Horoskop mesti sama kan.
Tahun jer berlainan.
Yang penting I muda lagi la.
Besday I 22 Jun.
Besday Afiq Momo 23 Jun.



Chocolate cake by Afiq Momo.
Dia xleh makan kek lain selain chocolate cake.
Alergic kut.
Yang penting stawberi tu menarik.
Coklat I suka.
Nyum Nyum


Through my handphone.
Zoom & clear.


Birthday girl.
Pink colour.
Dis year 23 years old.


Birthday boy!
Afiq Momosukie.
Dis year 25 years old.
Takpun 26 ek.
Ntahla.


Budak Adam Luba ni pun ade jugak.
Saje pancing ajak bersembang.
Ada udang di sebalik batu.
Tiba-tiba datang duduk sebelah nie.


Tengok tuh.
Nak tipu orang jer.
Suruh tengok sana.
Tengok sini.
Nakal sungguh.


Tengok lagi.
Dah mula taktik dia.
Nak calit kek tu kat muka I la.



THANKZ A LOT to :


Afiq Momo for ur chocolate cake & this celebration.
Addy Kuala for all this picture. Dia yang capture pic tapi tuan yang capture xde la plak. & calit kek kat muka I. Orang pertama lak tuh.
Adam Luba yang memang niat nak calit kek kat muka I. Gunakan pelbagai taktik tapi dapat dielak dengan kepandaian I dengan berlari-lari sekitar Old Town White Coffee.
& Others.



Korang memang nakal.
Sanggup nak calit kek kat muka I.
Sembunyi belakang kereta yang parking kat situ lepas bayar kat cashier.
Tapi ingat tak nampak ke.
I sempat lari menyelamatkan diri.
Mata pandang sana sini.
Tapi terima kasih sebab buat I ingat besday nie sampai bila-bila.
Nasib baik korang tak bawa tepung sekali.
Kalau tak memang jadi hantu tepung la.
;-)




You Might Also Like

11 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

#shurahmy #shurahariana #shurahmalaysia #shurahpencerah #syampu #wanitaberhijab Accident Airport Althea Althea Korea Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ Beauty Beauty Blogger Blog Review Blogger Contest Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Great Wishes Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel Johor Jom Makan Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink Macau Makan Malam Makeup Malaysia Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip Simply Delicious Souvenir Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Terangganu Thailand Trang TV Show Vacation Trip WD-40 Wordless Wednesday Zuhai