Hari Jadian Part 3

11:47:00 PM

Hye semua,
Anyway mintak maaf banyak2.
selalu sangat pasal birthday.
Ingat nak update serentak.
Tetapi kemalasan, ke'busy'an, keletihan melampau & internet yang x berapa okay.
Terpaksa lambat update.
Sorry!!

HAPPY BIRTHDAY CLARA & MOMO!!

Location : Old Town White Coffee, Bayan Baru, Penang.
Date : 25th June, 2010.
Day : Friday Night



Celebrate nie pun last minit.
Kejap nak buat kejap cancel.
Kejap free kejap tak.
Anyway i memang busy kan,
Balik keje je cari bantal busuk.
Tapi kali nie berjaya juga.
Tak larat nak g jauh.
Cari dekat dengan umah.
& dapt idea lepak Old Town.
Tapi sayang Awin tak join.



Dah lama lepak,
Tak sangka lak besday kami jatuh pada bulan yang sama.
Horoskop mesti sama kan.
Tahun jer berlainan.
Yang penting I muda lagi la.
Besday I 22 Jun.
Besday Afiq Momo 23 Jun.



Chocolate cake by Afiq Momo.
Dia xleh makan kek lain selain chocolate cake.
Alergic kut.
Yang penting stawberi tu menarik.
Coklat I suka.
Nyum Nyum


Through my handphone.
Zoom & clear.


Birthday girl.
Pink colour.
Dis year 23 years old.


Birthday boy!
Afiq Momosukie.
Dis year 25 years old.
Takpun 26 ek.
Ntahla.


Budak Adam Luba ni pun ade jugak.
Saje pancing ajak bersembang.
Ada udang di sebalik batu.
Tiba-tiba datang duduk sebelah nie.


Tengok tuh.
Nak tipu orang jer.
Suruh tengok sana.
Tengok sini.
Nakal sungguh.


Tengok lagi.
Dah mula taktik dia.
Nak calit kek tu kat muka I la.



THANKZ A LOT to :


Afiq Momo for ur chocolate cake & this celebration.
Addy Kuala for all this picture. Dia yang capture pic tapi tuan yang capture xde la plak. & calit kek kat muka I. Orang pertama lak tuh.
Adam Luba yang memang niat nak calit kek kat muka I. Gunakan pelbagai taktik tapi dapat dielak dengan kepandaian I dengan berlari-lari sekitar Old Town White Coffee.
& Others.



Korang memang nakal.
Sanggup nak calit kek kat muka I.
Sembunyi belakang kereta yang parking kat situ lepas bayar kat cashier.
Tapi ingat tak nampak ke.
I sempat lari menyelamatkan diri.
Mata pandang sana sini.
Tapi terima kasih sebab buat I ingat besday nie sampai bila-bila.
Nasib baik korang tak bawa tepung sekali.
Kalau tak memang jadi hantu tepung la.
;-)




You Might Also Like

11 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotel Review Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Party Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Staycation Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai