Hari Jadian Part 3

11:47:00 PM

Hye semua,
Anyway mintak maaf banyak2.
selalu sangat pasal birthday.
Ingat nak update serentak.
Tetapi kemalasan, ke'busy'an, keletihan melampau & internet yang x berapa okay.
Terpaksa lambat update.
Sorry!!

HAPPY BIRTHDAY CLARA & MOMO!!

Location : Old Town White Coffee, Bayan Baru, Penang.
Date : 25th June, 2010.
Day : Friday Night



Celebrate nie pun last minit.
Kejap nak buat kejap cancel.
Kejap free kejap tak.
Anyway i memang busy kan,
Balik keje je cari bantal busuk.
Tapi kali nie berjaya juga.
Tak larat nak g jauh.
Cari dekat dengan umah.
& dapt idea lepak Old Town.
Tapi sayang Awin tak join.



Dah lama lepak,
Tak sangka lak besday kami jatuh pada bulan yang sama.
Horoskop mesti sama kan.
Tahun jer berlainan.
Yang penting I muda lagi la.
Besday I 22 Jun.
Besday Afiq Momo 23 Jun.



Chocolate cake by Afiq Momo.
Dia xleh makan kek lain selain chocolate cake.
Alergic kut.
Yang penting stawberi tu menarik.
Coklat I suka.
Nyum Nyum


Through my handphone.
Zoom & clear.


Birthday girl.
Pink colour.
Dis year 23 years old.


Birthday boy!
Afiq Momosukie.
Dis year 25 years old.
Takpun 26 ek.
Ntahla.


Budak Adam Luba ni pun ade jugak.
Saje pancing ajak bersembang.
Ada udang di sebalik batu.
Tiba-tiba datang duduk sebelah nie.


Tengok tuh.
Nak tipu orang jer.
Suruh tengok sana.
Tengok sini.
Nakal sungguh.


Tengok lagi.
Dah mula taktik dia.
Nak calit kek tu kat muka I la.



THANKZ A LOT to :


Afiq Momo for ur chocolate cake & this celebration.
Addy Kuala for all this picture. Dia yang capture pic tapi tuan yang capture xde la plak. & calit kek kat muka I. Orang pertama lak tuh.
Adam Luba yang memang niat nak calit kek kat muka I. Gunakan pelbagai taktik tapi dapat dielak dengan kepandaian I dengan berlari-lari sekitar Old Town White Coffee.
& Others.



Korang memang nakal.
Sanggup nak calit kek kat muka I.
Sembunyi belakang kereta yang parking kat situ lepas bayar kat cashier.
Tapi ingat tak nampak ke.
I sempat lari menyelamatkan diri.
Mata pandang sana sini.
Tapi terima kasih sebab buat I ingat besday nie sampai bila-bila.
Nasib baik korang tak bawa tepung sekali.
Kalau tak memang jadi hantu tepung la.
;-)




You Might Also Like

11 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (3) Althea Korea (5) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (22) Beauty Blogger (28) Beauty Product (34) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (82) Blogger Contest (7) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (102) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (4) Event Review (9) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (17) Food Review (41) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (4) Halal Food (13) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (3) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (5) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (7) Lazada Malaysia (7) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (5) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (32) Movie Review (1) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (35) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (58) Penang Cafe (14) Penang Food (31) Penang Halal Food (13) Penang Hotel (15) Penang Museum (6) Penang My Hometown (105) Penang Places (24) Penang Restaurant (9) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Perfume (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (20) Product Review (84) Produk (13) Produk Kecantikan (20) Produk Kesihatan (9) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (97) Saturday Buffet Dinner (2) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (5) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (2) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (2) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (2) Traveloka (4) TV Show (1) Vacation Trip (44) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)