Hari Jadian Part 3

11:47:00 PM

Hye semua,
Anyway mintak maaf banyak2.
selalu sangat pasal birthday.
Ingat nak update serentak.
Tetapi kemalasan, ke'busy'an, keletihan melampau & internet yang x berapa okay.
Terpaksa lambat update.
Sorry!!

HAPPY BIRTHDAY CLARA & MOMO!!

Location : Old Town White Coffee, Bayan Baru, Penang.
Date : 25th June, 2010.
Day : Friday Night



Celebrate nie pun last minit.
Kejap nak buat kejap cancel.
Kejap free kejap tak.
Anyway i memang busy kan,
Balik keje je cari bantal busuk.
Tapi kali nie berjaya juga.
Tak larat nak g jauh.
Cari dekat dengan umah.
& dapt idea lepak Old Town.
Tapi sayang Awin tak join.



Dah lama lepak,
Tak sangka lak besday kami jatuh pada bulan yang sama.
Horoskop mesti sama kan.
Tahun jer berlainan.
Yang penting I muda lagi la.
Besday I 22 Jun.
Besday Afiq Momo 23 Jun.



Chocolate cake by Afiq Momo.
Dia xleh makan kek lain selain chocolate cake.
Alergic kut.
Yang penting stawberi tu menarik.
Coklat I suka.
Nyum Nyum


Through my handphone.
Zoom & clear.


Birthday girl.
Pink colour.
Dis year 23 years old.


Birthday boy!
Afiq Momosukie.
Dis year 25 years old.
Takpun 26 ek.
Ntahla.


Budak Adam Luba ni pun ade jugak.
Saje pancing ajak bersembang.
Ada udang di sebalik batu.
Tiba-tiba datang duduk sebelah nie.


Tengok tuh.
Nak tipu orang jer.
Suruh tengok sana.
Tengok sini.
Nakal sungguh.


Tengok lagi.
Dah mula taktik dia.
Nak calit kek tu kat muka I la.



THANKZ A LOT to :


Afiq Momo for ur chocolate cake & this celebration.
Addy Kuala for all this picture. Dia yang capture pic tapi tuan yang capture xde la plak. & calit kek kat muka I. Orang pertama lak tuh.
Adam Luba yang memang niat nak calit kek kat muka I. Gunakan pelbagai taktik tapi dapat dielak dengan kepandaian I dengan berlari-lari sekitar Old Town White Coffee.
& Others.



Korang memang nakal.
Sanggup nak calit kek kat muka I.
Sembunyi belakang kereta yang parking kat situ lepas bayar kat cashier.
Tapi ingat tak nampak ke.
I sempat lari menyelamatkan diri.
Mata pandang sana sini.
Tapi terima kasih sebab buat I ingat besday nie sampai bila-bila.
Nasib baik korang tak bawa tepung sekali.
Kalau tak memang jadi hantu tepung la.
;-)




You Might Also Like

11 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers