Seoul Garden

4:26:00 PM

Seoul Garden
Korean-styled BBQ Buffet


Sebelum ramadan menjelma,
me & my officemate decide nak makan Seoul Garden
Dah lama plan.
tapi selalu sangat tak jadi.
So lepas kerja terus nak pergi.
So, aktiviti riadah dan menjamu selera bersama officemate bermula!



Muka-muka insan kelaparan.
On da way nak ke Gurney lepas kerja memang sesak.
Jalan jem teruk.


Mula-mula nak pergi Seoul Garden Sunrise.
near McDonald at Gurney Drive.
baru je masuk pintu depan dah nampak gambar daging pork
So tak jadi terus jalan ke Gurney Plaza.
Seoul Garden Gurney Plaza halal.
No Pork at all!


Sebelum masuk bayar dulu okay!


Hidangan yang kami ambik.
Setengah je tuh yang sempat snap.
Yang lain dah masuk perut.
Banyak makanan kat sini.
Memang boleh pilih.
Ada ayam, daging lembu & kambing, seafood untuk BBQ.
Seafood ada kerang, lala, sotong.
Lagi ada fishball, fishcake, cendawan & sayur-sayur.
Sup boleh pilih.
Air boleh refill.
Semuanya buffet.


Yang paling best.
Ada ice-cream.
Pencuci mulut lain pun ada.


Cik Nazartul

Cik Liani

Cik Siti

Cik tuan punya blog.

Muka-muka yang puas dapat makan.


Geram tengok baby yang kat sebelah nie.
Comel rasa macam nak cubit-cubit je.



Price Seoul Garden for person.
Takde la mahal sangat.
So mampu la.
Price for weekday and weekend pun lain.
So kiteorang pergi weekday harga murah skit la.
Including refill water dalam RM 35.
Kalau ada student card boleh dapat murah skit.


Boleh rebus fishball dalam sup.
Our soup is chicken soup.


& boleh BBQ.
bakar ayam & main masak-masak.


Pic yang sempat disnap-snap.


Naza & Liani.

Me & Siti.

Siti & Liani kerja amek aiskrim.

Promote Seoul Garden.

Banyak choice air.
Pilih je.
Refill je yang mana nak.



Tempat memang bersih.
Makanan pelbagai.
So memang best.
Makan sampai kenyang.
Nak duduk berapa lama pun boleh.
Nak amek banyak kali pun xper.


So sape yang tak pergi makan lagi.
Try la.
Sesiapa yang minat BBQ.
Nak makan sambil relaks.
Silakan.



P/S : Terasa lapar lepas post entry nie.

You Might Also Like

14 inspiration

  1. seoul garden ni y kt tepi jalan tu kn..kalo nk nek batu feringgi tu...kt simpang 4 y ad traffic light..ak cm pnh tnmpk..tp xsure..huhu..(duk tgh imagine ap y ko mkn tu..huhu)

    ReplyDelete
  2. yerla kat simpang tu liezza.
    tp non halal.
    yg aku makan dalm gurney plaza.
    yg g beli kasut ko tuh.

    ReplyDelete
  3. ayakk!! soul garden..pnh plan nk gi.tp tak jadi2 pn..slalu last minit gi ke lain..steamboat dia okey tak? slalu mam steamboat kt jhonnys qbay. nt kena try jgk lah cmni.

    ReplyDelete
  4. owh..kt ctu eh..
    y tu ak tau..hihi..

    ReplyDelete
  5. baby berry,
    steamboat mmg okay.
    best sangat.
    daging bbq mmg sedap.
    baik pergi try.
    lg best dr johnny.

    ReplyDelete
  6. liezza izz,
    hehe..
    nnti ko pergi try makan liza.
    best.

    ReplyDelete
  7. dlm gurney plaza ek? tingkat brp ? i jrg gi gurney. klu gi pon trus je ke tmpat yg i nk gi, MPH atau wayang, atau *bucks. salu ke queensbay je. eh, student card mcm murah je harga kan? ngehehehe. perut lapar tgk gmbr tu

    ReplyDelete
  8. tanx lia bab promote n upload pix2 ni n gtau mcmana nak buat... coz awin mmg plan nak g bebuka dgn mber2 kat sini nnti hehehee... mber awin pnah pegi laa.. dia laa ajak awin g try sitoo... tp x de gamba.. so x leh imegin camana.. patot bila laloo seoul garden ni rmai betoi org... harga pon besh... =]

    ReplyDelete
  9. Fifi Rahmat,
    yup dlm gurney plaza.
    kt luar kt roundabout x halal punye.
    dekat basement.
    dpn foodcourt.

    ReplyDelete
  10. AwinLaLaLa,
    pergi je awin.
    mmg best tau.
    yerla seoul garden ramai org.
    makan berjam2.
    bab makan lia suka.

    ReplyDelete
  11. mcmana? sedap tak? berbaloi? penuh tak org? dah lama tak pergi tmpt tu..

    ReplyDelete
  12. cedap sungguh..

    stil mahal kan kan?
    huhu

    ReplyDelete
  13. Aziati Wan Haron,
    sedap gak la.
    kalau daging bakar tu sedap la.
    ikut la.
    tp selalu ramai org.
    u nak makan pegila.

    ReplyDelete
  14. mira the monster,
    sedap la.
    kalau ade duit x mahal.
    kalau xde duit mahal la..
    hehehe

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers