online shopping for October 2010

11:10:00 AM

Hye,
kali nie nak kongsi barang yang di shopping.
Online shoppung for October 2010.
Acctually I addict with online shopping.
maybe kadang2 busy tak sempat nak pergi mall belek barang lama-lama.
So ade internet, maybank2u untuk bayaran,
Semuanya mudah di hujung jari.
Sometimes barang yang dijual lebih murah dan cantik.
So kena pandai pilih okay.
Takut tertipu.
Tanya measurement sesuatu barang tu dulu.
Length, width, height semuanya.
Wah detailnya mentang-mentang la QS kan.



Denim Clog
http://missocdinshopping.blogspot.com/

Suka sangat dengan clog nie.
boleh tambah lagi collection kasut.
Ada nampak orang pakai this clog.
Memang nice.
Tinggi lebih kurang 4 inci.



Blue vintage dress
http://vintagebiribiri.blogspot.com/


My first vintage dress.
Memang nak cari baju-baju vintage pun.
Nasib baik ade saiz S.
selalunya vintage ada saiz besar.



Tatianna Light Brown Sling bag
http://lovebaglovebag.blogspot.com/

Love this bag.
Simple & nice.
Ada berunsurkan vintage.



Quirky Bow Red Belt
http://missocdinshopping.blogspot.com/


Okay sesiapa yang ada nak kongsi website or link shopping online boleh jer.
Kalau berkenan di hati, ada la yang terbeli.
Sharing is caring right ;-)


So shopping-shopping gak.
Tapi jangan boros okay!
Gud girl ;-)


You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers