Dapat juga tengok rumah kaca AF.

10:30:00 AM

Finaly dapat juga tengok rumah kaca AF.
Sebelum nie just teringin jer nak tengok.
Selalu duk tanya bila dapat tengok.

15 May lepas, kedatangan I ke KL telah dibawa ke Jusco AEON Setiawangsa. Yay!
My lovely ex-roomates with her fiance yang bawakan.
Katanya nak bawa pergi jenjalan.
So memang 1 st time datang sini.
sebab bukannya selalu datang KL pun.
Kalau nak jenjalan & shopping baru datang.



Posing dulu.


I memang peminat AF.
Dari musim pertama sampai sekarang.
AF1 sampai AF9.
Sekadar hiburan takdelah sampai sms mengundi.
Diari AF ada gak la tengok, tapi kadang2 ter miss gak.


Bila tengok dalam diari AF nie, nampak macam besar je rumah kaca AF nie.
Bila tengok real rasa kecik jer.
Dorang cam kena kurung dalam cage.
So apa aktiviti dorang buat semua orang akan tengok.
Cam hamster lak.



Sepanduk pemberi semangat


Tengok tu Erul tengah practice.


Aril AF datang.


Fina yang melambai kat orang luar.
Fina memang kurus sangat.
Tengok time konsert cam tggi je kan.


Fina, Erul & Azri.
Azri memang cute la bila senyum.
Yang ada masa tu memang tiga orang nie jer.
yang lain ntah ke mana.


time nie Hafiz & Aril datang melawat rumah kaca AF.


Orang kat luar memang ramai.



Bilik-bilik yang ada.
Tak tau pun nama-nama bilik nie.


Finally, Fina dapat imuniti.
Memang dah agak sebab suara dia power.
Performance pun best.

Tapi yang tinggal 5 orang nie memang best.
Sayang kalau salah sorang terkeluar.
Kasi lah lima orang ke Final.
Erul, Fina, Azri, Lena, Hazama
Dorang memang berbakat.




Thanks a lot kat one of my bestfriend nie, Cik Zai yang bawa I pergi jenjalan.
Rindu zaman study dulu.
Miss u so much.


Cik Zai with Mr. tunang.
Thanks a lot korang dua.
Kawen jemput okay!


Hari tu pergi KL memang short trip aje.
Actually plan nak ke Genting Highland dari KL.
Walaupun short trip memang best sebab dapat jumpa ex-classmate walaupun sekejap.

Hope dapat pergi KL lagi.
Nak shopping & jenjalan lagi.
;-)

You Might Also Like

8 inspiration

  1. mekya, fina tu kurus cam aku ke, atau aku lagi kurus? huhu.

    ReplyDelete
  2. @rasa
    aku rasa dia lgi kurus dr ko.
    sebab dia tak tinggi.
    mmg nmpk meleding.

    ReplyDelete
  3. eh salah guna akaun gmail pulak dah +_+
    tapi kat tv nampak cam biasa je kurus dia tu ek.

    ReplyDelete
  4. Saya yang tinggal di KL ni pun tak berkesempatan nak ke sana... Lia dah sampai dah yer... Kononnye minggu ni nak juga jengok, tapi banyak hal pulak... Tak sempat dah... :(

    ReplyDelete
  5. dah lama ketingglaan af. wuhuhu. tak dpt nak tgk kecuali laah siarannya dibawa ke indo.. huhu..

    ReplyDelete
  6. @cikzuzummg la zuzu.
    dlm tv aku tgk mmg biasa je kan.
    dgn makeup lg.
    tp bila tgk real biasa je.

    ReplyDelete
  7. @ChiLaBaey's Spot
    pergi tgk cpt pakngah.
    sebelum af abis.
    nnti x sempat lak.
    aritu pun kebetulan jer.

    ReplyDelete
  8. @Rtp Farra Arisha
    yeke.
    tgk kat youtube je.
    byk konsert dorg kat youtube.
    setiap minggu punya ada.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers