Maharaja Lawak : Siapalah menang malam nie?

9:49:00 AM


Maharaja Lawak rasanya semua orang suka kut.
Memang sumpah lawak.
Kalau tak best, takdelah orang berebut nak ambik tiket.
sanggup beratur panjang.
Nie semua pengalaman.


Tengok live
Maharaja Lawak memang la first time.
Sebab tak pernah ade kesempatan tengok live.
Tapi mesti ada ramai yang pernah tengok live apa2 rancangan pun kan.
Bukan tengok dalam TV tau.
ML minggu 10 yang lepas buat di Penang.
Memang happy sebab dekat je dengan umah.
Siaran lansung di
Penang International Sport Arena (PISA)


Bayangkan rancangan start kul
10.00 malam.
tapi penonton kena datang awal.
Pintu masuk buka kul
8.30 malam.
Tapi hari tuh I with my brother datang pukul
7.50 pm orang dah beratur panjang.
Penat gak lah berdiri.


Alhamdulillah dapat gak masuk walaupun duk berebut kat pintu masuk.
RELA pun xleh nak buat apa.
Terlalu ramai semua orang tolak je orang depan.
Memang sesak hari tuh rasa cam nak pengsan.
Dapat lepas masuk je tengok baju basah berpeluh.



Cuba tengok pic nie. Ramai kan makhluk tuhan kat atas sana tuh.



So yang ada tiket duk bawah & takde tiket duk atas.
tapi semua orang dapat masuk.
Sebab
PISA tu besar.
ML dah lama start pun orang ramai duk datang lagi.



Snap dengan stage pun berebut-rebut.

Lepas je
ML terus ke stage snap snap.
Tapi sayangnya takleh snap dengan peserta
ML.
official photographer je boleh snap pic dorang.


Bila tengok balik kat umah ulangan di channel
WARNA.
takpun dekat youtube.
Terasa kurang besat & tak sama bila tengok
LIVE.


Tapi kan kan,
ML dah nak habis dah.
So malam nie last.
Sedih suda.
Tak tau la nak agak siapa yang akan menang.
Semua peserta hebat je.


The LOVE one is JOZAN.
Undian penonton tinggi.
Harap buat the best okay!


NABIL peserta solo yang berjaya survive sorang-sorang.



Korang memang JAMBU la.
Pakai baju pink colour tau malam nie.


SEPAH pun best gak.
si
Shuib Dafi nie.


So malam nie pukul 10.00 nak terpacak depan TV.
Harap2 tiada gangguan malam nie.

;-)

You Might Also Like

3 inspiration

  1. @arabella
    yay. hrp2 jozan menang la.
    sbb dorg mmg ramai fans.

    ReplyDelete
  2. sepah juara... jozan tempat ke2, nabil ke3, jambu ke 4..hadiah bernilai rm800ribu tu...

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog