What happend to my raya?

9:49:00 AM

Semua blog duk bercerita tentang raya masing-masing.
Clara dah nak habis raya baru nak cerita.
Yer Clara memang busy woman.
Balik kerja akan rasa nak tido.
More to online facebook than blogging.
Tapi dah janji akan update walaupun entry basi.


RAYA 2011

Anyway my raya memang simple but nice.
Raya tahun nie lama juga di kampung.
so Clara akan cerita secara overall.



Raya kali ni tak best sebab my digital camera buat hal.
Paling menyedihkan tak dapat nak snap snap my raya memory.
Rosak bateri or charger.
Bateri sahaja akan sampai 2 3 ratus.
Rasa macam xde mood kan.
Tapi raya mesti diteruskan.



Raya kali ni dapat duit raya.
Sebab ramai sedara mara ingatkan Clara masih sekolah.
Bila dapat duit raya rasa lain sebab rasa seronok macam budak-budak.



Raya kali ni pun best sebab Clara ada Baby Blue.
Terima kasih Ayah!
Kereta Raya!
Memang happy.



Raya ni best sebab raya dengan my family.
Beli baju yang sama colour with mama & adik.
Sayangnya takde pic baju sama ni.



Raya kali best sebab raya dekat kampung.
Dapat jumpa semua orang.
Cousin, makteh, makcik, paksu, pakngah.
Tapi raya kali ni hujan,
Tok pun sakit tak larat baring jer.
No more acara bakar lemang.
No more buat ketupat.
Semuanya tempah kat orang.

Tapi takpe asalkan raya mesti ada ketupat, lemang, rendang, kuih raya.
Itu wajib.



Raya kali ni best sebab ada BBQ.
Ada ayam, itik, sosej, udang & sotong.
Ada banyak sangat BBQ.
and tolong bakar ayam @ Che'ant house sampai letih.



Raya kali ni best sebab cuti seminggu.
memang lama.
Tapi sebab busy last minute baru nak shopping barang raya.
Last minute gak nak cari ready made baju kurung.
Nasib baik ada.



Raya kali ni tak best sebab tak dapat bonus.
So raya kali ni bersederhana.
Tiada duit raya untuk anak buah.
Sian dorang tapi sian lagi kat diri nie.



Raya kali ni tak best sebab banyak tak pergi open house.
Rasa skit jer tahun nie.
Ada juga pergi tapi tak banyak.
Raya ke-5 baru sempat beraya rumah member.
Tapi kepada kawan-kawan yang jemput ke rumah.
Terima kasih yer Sarah, Fazirul, Nyak, Firdaus Mohd Mustafa, Rashidy.



Raya kali best sebab pergi beraya umah cikgu kelas time form 5 dulu.
Sayang cikgu Rozita sebab masih ingat Clara & kawan-kawan.
Sebab memang ramah sangat.
Cikgu memang sporting.



Raya kali ni juga ada attending my friend akad nikah.
Nadia & Fahim.
Congrats both of you.
Semoga bahagia hingga ka akhir hayat.
Friendship forever okay.


My raya ade yang best ade yang tak best.
Biasala kan ujian tuhan.


Tapi raya dah nak habis.
Huhuhu
;-(

You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest blogreview Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan jonlivia Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review productreview Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir sport Steamboat Stokin styleperformanceandyou Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai