Lunch at Evergreen Laurel Hotel with my sister ;-)

3:26:00 PM

Salam Mac semua.
Pejam celik rasanya sampai Mac 2012.
cepatnya masa berlalu kan.


Nak cite aktiviti mingguan yang lepas.
26 Februari yang lepas telah memanjakan diri lunch di Evergreen Laurel Hotel.



Evergreen Laurel Hotel.
rasanya semua orang Penang tahu kat makan kan.
Dekat area Pesiaran Gurney.
Lokasi tepi jalan mengadap laut.


Our lunch menu :



Nasi & Lauk


Desert.
Small & cute cake in small pieces.


Salad & sauces.


Fruits.


Nestle Ice cream


Ice cream topping



Lunch Buffet
lunch kat Cafe Laurel ada pada waktu tengah hari dari pukul 12.00 sampai 2.30 petang.
Makan macam-macam ada.
Just bawa perut kosong yang sangat lapar.
Makanan disediakan sacara buffet.



View dari Cafe Laurel.


My adik yang teman kakak dia.
Upah banje makan kat sini sebab temankan seharian di flea market.


Nak kasi terliur skit ;-)


Western food


Nasi berlauk


Cakes.
Semua ada chocolate, cheese, strawberi & banyak lagi.


Satay


Asam Laksa


Salad


Rojak buah.


My drinks.
Dalam semua air, air kosong la paling sedap.
Ade amek air nenas, rasa dia memang x sedap.
Ada banyak air lagi kat sini,
Juice, tea and coffee.


My ice kacang yang tak berapa jadi.


Ice cream makan last sekali.
Ambik sikit je sebab perut memang dah full kut.


Okay snap picture before leave.
From 2 of us.
Ada orang cakap muka kami sama.
Tapi rasa tak sama pun.



Lepas makan perut memang kenyang giler,
so rehat dulu.
Snap2 pic dalam hotel dulu.



Okay last picture,


Say bye bye to Evergreen ;-)


Mesti korang ingat mahal kan makan kat sini.
Sebenarnya taklah mahal sangat.
Pernah dengar groupon tak?
Kat groupon pernah ada promotion untuk Lunch Buffet kat Cafe Laurel,
Evergreen Laurel Hotel ni.
RM35.00 per person.
Murah kan.


Promotion ni limit dalam beberapa hari jer.
So better grab time tuh.
Harga memang murah kalau time promotion.
So lepas ni boleh lunch ke dinner ke kat hotel mana je korang suka.
kat Penang area ni.


Okay start fikir.
Next ?

You Might Also Like

2 inspiration

  1. errr dalma banyak2...laksa sgt menggiurkan =P

    Hey, Do you Love Bags?

    ~ Slingbag ~ Longchamp ~ Longchamp Backpack ~ Tote Bag ~ Doctor Bag ~ Womens Wallet ~
    ~ Slingbag ~ Longchamp ~ Longchamp Backpack ~ Tote Bag ~ Doctor Bag ~ Womens Wallet ~

    and many more!!! Feel free to visit us at

    http://thepuffyclouds.blogspot.com

    or find us on FB : The Puffy Clouds

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog