Lunch at Evergreen Laurel Hotel with my sister ;-)

3:26:00 PM

Salam Mac semua.
Pejam celik rasanya sampai Mac 2012.
cepatnya masa berlalu kan.


Nak cite aktiviti mingguan yang lepas.
26 Februari yang lepas telah memanjakan diri lunch di Evergreen Laurel Hotel.



Evergreen Laurel Hotel.
rasanya semua orang Penang tahu kat makan kan.
Dekat area Pesiaran Gurney.
Lokasi tepi jalan mengadap laut.


Our lunch menu :



Nasi & Lauk


Desert.
Small & cute cake in small pieces.


Salad & sauces.


Fruits.


Nestle Ice cream


Ice cream topping



Lunch Buffet
lunch kat Cafe Laurel ada pada waktu tengah hari dari pukul 12.00 sampai 2.30 petang.
Makan macam-macam ada.
Just bawa perut kosong yang sangat lapar.
Makanan disediakan sacara buffet.



View dari Cafe Laurel.


My adik yang teman kakak dia.
Upah banje makan kat sini sebab temankan seharian di flea market.


Nak kasi terliur skit ;-)


Western food


Nasi berlauk


Cakes.
Semua ada chocolate, cheese, strawberi & banyak lagi.


Satay


Asam Laksa


Salad


Rojak buah.


My drinks.
Dalam semua air, air kosong la paling sedap.
Ade amek air nenas, rasa dia memang x sedap.
Ada banyak air lagi kat sini,
Juice, tea and coffee.


My ice kacang yang tak berapa jadi.


Ice cream makan last sekali.
Ambik sikit je sebab perut memang dah full kut.


Okay snap picture before leave.
From 2 of us.
Ada orang cakap muka kami sama.
Tapi rasa tak sama pun.



Lepas makan perut memang kenyang giler,
so rehat dulu.
Snap2 pic dalam hotel dulu.



Okay last picture,


Say bye bye to Evergreen ;-)


Mesti korang ingat mahal kan makan kat sini.
Sebenarnya taklah mahal sangat.
Pernah dengar groupon tak?
Kat groupon pernah ada promotion untuk Lunch Buffet kat Cafe Laurel,
Evergreen Laurel Hotel ni.
RM35.00 per person.
Murah kan.


Promotion ni limit dalam beberapa hari jer.
So better grab time tuh.
Harga memang murah kalau time promotion.
So lepas ni boleh lunch ke dinner ke kat hotel mana je korang suka.
kat Penang area ni.


Okay start fikir.
Next ?

You Might Also Like

2 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir Sport Attire Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai