Wedding Ieda & Syam

5:52:00 PM


 8 Disember 2012 lalu, my friend's wedding, Syahida at Tasek Gelugor.
Syahida adalah classmate Lia masa sekolah teknik dulu.
His husband is Hisyam, our schoolmate sekolah teknik jugak.
Diorang memang dah berkawan dari sekolah teknik sampai la sekarang.
Semua orang dah tahu.
Memang jodoh sampai ke jinjang pelamin.


  

Kalau boleh nak sangat datang kenduri lepas pengantin datang dan bersanding.
Sebab boleh makan sambil tengok pengantin kan.
Tapi bila datang pengantin lelaki, Hisyam baru je sampai.
So kena iring pengantin.
 


  
 Adik-adik kompang pun dah get ready.
Baju merah terang lagi.


Banner pengantin ;-)


Pengantin yang sepadan.
Selamat Pengantin baru Syam & Syida.
Semoga kekal hingga ke akhir hayat.
Bahagia hingga ke anak cucu.


 Pengantin perempuan, Syahida cantik sangat.
Berseri kan.


 
Okay jom snap picture ramai-ramai lak.
Daalam gambar dua orang laki.
Dua-dua nama Hisyam. tapi dulu kelas lain-lain.
yang kat belakang Ema tunangan si Hisyam (paling kiri).
Sebelah pengantin perempuan, me & Nadia.


Pengantin with me ;-)
Syam & Syida.


kalau pergi kenduri mesti dapat gift kan.


Time nak balik sorang classmate, Syuhada baru sampai.
 So snap dulu sebab susah nak jumpa.
Berpeluh-peluh muka tima makan kenduri.
Cuaca panas kipas full tak rasa apa.


Lia harap sangat persahabatan kelas Awam 1 sampai bila-bila.
Dah kahwin ke beranak pinak ke.
Kite tetap boleh jumpa dan hangout macam biasa.
Yang tu semua tak menghalang kite semua kawan sampai bila-bila kan.


FRIENDSHIP FOREVER!!
;-)


You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers