Raya Day 1

7:33:00 PM

 Raya dah lama berlalu. 
Tapi baru sekarang nak update pasal raya.
Ya Allah busy nya aku.
Rindu sangat dekat blog kesayangan ni.
Nak update jugak walaupun lambat.
Sebab blog ni macam diary.
Cepat ke lambat.
Tetap koleksi kenangan sampai bila-bila.


Gambar raya haritu taklah banyak sangat.
Sebab sibuk makan ja.
Sembang sana sini.
Sebelum tu malam raya ada hal yang tak suka terjadi.
Biarlah kenangan pahit tu.
Taknak cerita.
Tapi semuanya baik belaka.
Syukur.


Tahun ni raya tema MERAH.
Satu family berbaju MERAH.



My sister, Tasha.
Budak kecil yang banyak akal.


 Makan - makan with family ;)



 
Aiman, Tasha & Makcik bersama Mak Tok & Tok Ayah.

My siblings


Mak sedara dan sepupu ;)


Adik-adik lelaki ;)



Aiman malu nak snap pic.
semua pic nak salam semua orang ja.



Aiman with me.
Budak kecik yang banyak akal.
Suka minta macam2.
Sangat lasak & tak reti duk diam.


Salam ja suka buat muka.


Tasha with me ;)

Aiman & Tasha.
Bila nak besar ni?

 

Tahun ni berambut baru.
Dari rambut panjang sikit lagi nak sampai pinggang. 
Apakah daya target tak sampai.
Pergi salun kat BJ terus minta nak potong rambut sampai bahu jer.
My new hair. Tada!!


Baju raya kaler merah.
Memang takde pun.
sebab last minit punya tema.
Tempah baju kaler coklat.
Finally ambik baju dari my booth jer. 
Senang.

Lace Top + Maxi Skirt


Sesiapa yang suka baju macam Lia pakai.
boleh lawat facebook page lia.

atau boleh lawat booth lia sendiri di

LOT M1,
Uptown Bayan Baru, Pulau Pinang

Terima kasih 
;)

You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers