Tahun baru Azam Baru Semangat Baru

8:59:00 AM


Hye semua.
Blog berhabuk teruk kan.
Baru nak bersihkan.

Cepat masa berlalu.
Rasa memang sekejap sangat
2013 dah tinggal kita.
2014 dah tadah tangan.


Harap 2014 memberikan Lia seribu kebahagian, kegembiraan & kejayaan.
Buang semua duka & kesedihan yang saya tanggung semua ni.
Semoga menjadi lebih tabah dengan cabaran yang bakal tiba.
Semoga makin dekat dengan si dia.
Semoga dimurahkan rezeki.
Semoga hajat untuk membalas jasa ibu ayah terlaksana.


2013 banyak sangat suka suka yang Lia tanggung.
Jadikan pengalaman supaya lepas ni apa yang berlaku.
Lebih cooldown lebih bersabar.
I know I can do it!


Terima kasih juga kepada orang yang bagi hati saya kecewa sebelum ni.
Buat saya rasa macam orang bodoh.
Buat rasa saya seorang manusia tak berguna dalam hidup saya.
tak terima saya seadanya.
Compare saya dengan orang lain.
Layanan macam orang suruhan.
Kata-kata yang menyakitkan hati.
bagi air mata mahal saya keluar bertalu-talu.
Saya penat jadi yang terbaik untuk awak tetapi balasan sampah saya dapat.
Perasaan sayang & respect dah hilang.
Terima kasih banyak-banyak
Sebab bagi saya kuat hadapi orang macam ni.
& bagi saya kuat dan pengalaman untuk teruskan hidup.


Lia banyak azam baru tahun ni.
Rasanya tak terlist kut,


Tapi kalau boleh lia akan aktif blog seaktif yang boleh.
Takkan ada lagi makhluk yang boleh halang dari update blog.
Wah gitu,


Dengan apa yang terjadi dalam hidup,
Lia jadi lebih bersemangat dari sebelum ini.
Terima kasih Allah.




Keep Smile uolss.

;)

You Might Also Like

1 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

#shurahmy #shurahariana #shurahmalaysia #shurahpencerah #syampu #wanitaberhijab Accident Airport Althea Althea Korea Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ Beauty Beauty Blogger Blog Review Blogger Contest Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Great Wishes Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel Johor Jom Makan Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink Macau Makan Malam Makeup Malaysia Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip Simply Delicious Souvenir Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Terangganu Thailand Trang TV Show Vacation Trip WD-40 Wordless Wednesday Zuhai