Tahun baru Azam Baru Semangat Baru

8:59:00 AM


Hye semua.
Blog berhabuk teruk kan.
Baru nak bersihkan.

Cepat masa berlalu.
Rasa memang sekejap sangat
2013 dah tinggal kita.
2014 dah tadah tangan.


Harap 2014 memberikan Lia seribu kebahagian, kegembiraan & kejayaan.
Buang semua duka & kesedihan yang saya tanggung semua ni.
Semoga menjadi lebih tabah dengan cabaran yang bakal tiba.
Semoga makin dekat dengan si dia.
Semoga dimurahkan rezeki.
Semoga hajat untuk membalas jasa ibu ayah terlaksana.


2013 banyak sangat suka suka yang Lia tanggung.
Jadikan pengalaman supaya lepas ni apa yang berlaku.
Lebih cooldown lebih bersabar.
I know I can do it!


Terima kasih juga kepada orang yang bagi hati saya kecewa sebelum ni.
Buat saya rasa macam orang bodoh.
Buat rasa saya seorang manusia tak berguna dalam hidup saya.
tak terima saya seadanya.
Compare saya dengan orang lain.
Layanan macam orang suruhan.
Kata-kata yang menyakitkan hati.
bagi air mata mahal saya keluar bertalu-talu.
Saya penat jadi yang terbaik untuk awak tetapi balasan sampah saya dapat.
Perasaan sayang & respect dah hilang.
Terima kasih banyak-banyak
Sebab bagi saya kuat hadapi orang macam ni.
& bagi saya kuat dan pengalaman untuk teruskan hidup.


Lia banyak azam baru tahun ni.
Rasanya tak terlist kut,


Tapi kalau boleh lia akan aktif blog seaktif yang boleh.
Takkan ada lagi makhluk yang boleh halang dari update blog.
Wah gitu,


Dengan apa yang terjadi dalam hidup,
Lia jadi lebih bersemangat dari sebelum ini.
Terima kasih Allah.




Keep Smile uolss.

;)

You Might Also Like

1 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotel Review Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Party Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Staycation Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai