Tahun baru Azam Baru Semangat Baru

8:59:00 AM


Hye semua.
Blog berhabuk teruk kan.
Baru nak bersihkan.

Cepat masa berlalu.
Rasa memang sekejap sangat
2013 dah tinggal kita.
2014 dah tadah tangan.


Harap 2014 memberikan Lia seribu kebahagian, kegembiraan & kejayaan.
Buang semua duka & kesedihan yang saya tanggung semua ni.
Semoga menjadi lebih tabah dengan cabaran yang bakal tiba.
Semoga makin dekat dengan si dia.
Semoga dimurahkan rezeki.
Semoga hajat untuk membalas jasa ibu ayah terlaksana.


2013 banyak sangat suka suka yang Lia tanggung.
Jadikan pengalaman supaya lepas ni apa yang berlaku.
Lebih cooldown lebih bersabar.
I know I can do it!


Terima kasih juga kepada orang yang bagi hati saya kecewa sebelum ni.
Buat saya rasa macam orang bodoh.
Buat rasa saya seorang manusia tak berguna dalam hidup saya.
tak terima saya seadanya.
Compare saya dengan orang lain.
Layanan macam orang suruhan.
Kata-kata yang menyakitkan hati.
bagi air mata mahal saya keluar bertalu-talu.
Saya penat jadi yang terbaik untuk awak tetapi balasan sampah saya dapat.
Perasaan sayang & respect dah hilang.
Terima kasih banyak-banyak
Sebab bagi saya kuat hadapi orang macam ni.
& bagi saya kuat dan pengalaman untuk teruskan hidup.


Lia banyak azam baru tahun ni.
Rasanya tak terlist kut,


Tapi kalau boleh lia akan aktif blog seaktif yang boleh.
Takkan ada lagi makhluk yang boleh halang dari update blog.
Wah gitu,


Dengan apa yang terjadi dalam hidup,
Lia jadi lebih bersemangat dari sebelum ini.
Terima kasih Allah.




Keep Smile uolss.

;)

You Might Also Like

1 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

Google+ Followers