Tahun baru Azam Baru Semangat Baru

8:59:00 AM


Hye semua.
Blog berhabuk teruk kan.
Baru nak bersihkan.

Cepat masa berlalu.
Rasa memang sekejap sangat
2013 dah tinggal kita.
2014 dah tadah tangan.


Harap 2014 memberikan Lia seribu kebahagian, kegembiraan & kejayaan.
Buang semua duka & kesedihan yang saya tanggung semua ni.
Semoga menjadi lebih tabah dengan cabaran yang bakal tiba.
Semoga makin dekat dengan si dia.
Semoga dimurahkan rezeki.
Semoga hajat untuk membalas jasa ibu ayah terlaksana.


2013 banyak sangat suka suka yang Lia tanggung.
Jadikan pengalaman supaya lepas ni apa yang berlaku.
Lebih cooldown lebih bersabar.
I know I can do it!


Terima kasih juga kepada orang yang bagi hati saya kecewa sebelum ni.
Buat saya rasa macam orang bodoh.
Buat rasa saya seorang manusia tak berguna dalam hidup saya.
tak terima saya seadanya.
Compare saya dengan orang lain.
Layanan macam orang suruhan.
Kata-kata yang menyakitkan hati.
bagi air mata mahal saya keluar bertalu-talu.
Saya penat jadi yang terbaik untuk awak tetapi balasan sampah saya dapat.
Perasaan sayang & respect dah hilang.
Terima kasih banyak-banyak
Sebab bagi saya kuat hadapi orang macam ni.
& bagi saya kuat dan pengalaman untuk teruskan hidup.


Lia banyak azam baru tahun ni.
Rasanya tak terlist kut,


Tapi kalau boleh lia akan aktif blog seaktif yang boleh.
Takkan ada lagi makhluk yang boleh halang dari update blog.
Wah gitu,


Dengan apa yang terjadi dalam hidup,
Lia jadi lebih bersemangat dari sebelum ini.
Terima kasih Allah.




Keep Smile uolss.

;)

You Might Also Like

1 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident (1) Activewear (2) AirAsia (1) Airport (2) Althea (2) Althea Korea (3) Aperio Natural (1) Award and Tag (40) Baju Kurung Moden (1) Basikal (1) Bateriku.com (1) BBQ (1) beautifulwithtropika (1) Beauty (13) Beauty Blogger (17) Beauty Product (20) Berrybright (1) Biscuit (1) Blog Review (60) Blogger Contest (5) Blusher (1) Body Scrub (1) Buddies Forever (77) Cafe (1) Cambodia (1) Cathay Pacific (1) Cenderahati (2) China (1) CNY (1) Coffee Srub (1) Collagen Blush Colour (1) Contest (5) Cream (1) Crew (1) Dessert (1) Dictionary (1) Dinner (1) Dragonair (1) Eating For Life (93) Ellvita (2) Emergency Triangle (1) Event (2) Femingra (1) Flamingo by The Beach (1) Flamingo Cafe (1) Flight (3) Food (13) Food Review (28) Food Reviw (1) Footlink (2) Footlink Penang (2) Forest Colour (1) Ghost Musuem (1) Glow Gelenggang (1) Great Wishes (62) Hair Product (3) Halal Food (11) Hari Raya Aidilfitri (1) Hari Raya Buffet (1) Himalaya (1) Himalaya Malaysia (1) Hong Kong (3) Hotel (6) Hotel Review (1) Hotpants (2) Ice Cafe (1) Iitalian food (1) Indonesia (16) Ipoh (2) Ipoh Bali Hotel (1) italian food (1) Johor (1) Jom Makan (1) Jonlivia (2) K-Pop (1) Kamus (1) Kebaya Moden (1) Kedai Pajak (1) Kek Lok Si Temple (1) KL Cafe (1) Klang Parade (1) Konsert (1) Korean Product (3) Krim (1) Kuala Kangsar (1) Kuala Lumpur (4) La Herballe Medi & Spa (1) Lady's Socks (1) Laksa Kuala (1) Lanafira (1) Lazada (5) Lazada Malaysia (5) Lovely Pink (3) lovetropika (1) Lunch Buffet (1) Macau (2) Makan Malam (1) Makeup (1) Malaysia (4) Marios Italian Restaurant (1) Medan (16) Medispa (1) Miscellaneous (25) Moisturising Cream (1) Movie Addicter (31) Museum (6) Nasi Lemak (1) naturalskincare (1) Nyonya (1) Nyonya Cuisine (1) Only In Penang (27) Pakaian Wanita (1) Party (1) Penang (52) Penang Cafe (12) Penang Food (26) Penang Halal Food (10) Penang Hotel (11) Penang Museum (6) Penang My Hometown (100) Penang Places (21) Penang Restaurant (8) Penang Spa (1) Peplum (1) Perak (1) Personal Life (184) Phnom Penh (1) Postcard (1) Potato (1) Potato USA (1) Printcious (2) Product (14) Product Review (61) Produk (11) Produk Kecantikan (16) Produk Kesihatan (8) Projek Nasi Lemak (1) Projek Nasi Lemak Box (1) Promotion (1) Ramadan (11) Ramadan Buffet (9) Review (70) Seamless Socks (1) Selangor (4) Serum (1) Shah Alam (1) Shenzen (1) ShopBack (1) ShopBackMalaysia (1) Short Trip (4) shurahmalaysia (1) shurahmy. shurahariana (1) shurahpencerah (1) Siem Reap (1) Simply Delicious (3) Smartphone (1) Souvenir (2) Sport Attire (2) Staycation (1) Steamboat (1) Stokin (1) Stylo Shot from My Closet (12) Sunday Buffet Lunch (1) Suplemen (1) Sushivid (1) Susu Kambing (2) syampu (1) Terangganu (4) Thailand (1) Trang (1) Travel (1) Traveloka (3) TV Show (1) Vacation Trip (43) viva la pasta (1) wanitaberhijab (1) WD-40 (2) Wordless Wednesday (7) Zuhai (1)