Reunion Blue & White; Part 2

8:57:00 PM

Hai. Kembali ke reunion Lia yang lepas.
Banyak sangat plan untuk doorgift semua.
Tapi terima kasih banyak2 dekat dua lovely girls Dania & Rosliza.
Dorang banyak tolong dari jauh.
We communicate using whatapp & email.
About 2 month. Maklum lah zaman dah maju. 
Connecting people you alls.


Signature card.






Idea untuk buat signature card sebab ini kan reunion sekolah rendah. 
Ramai tak jumpa kan. Ada setengah dari sekolah rendah tak jumpa.
Nak eratkan silatul rahim sesama.
 Setiap sorang akan kumpul tandatangan kawan-kawan yang lain.
Seronok tau boleh pergi meja ke meja.


M&M Mini Cuppies



Lia order mini cuppies from on of my bff.
Malam tu khas ada birthday man.
So kami pun celebrate besday both of them together.
Siap dukung anak tu.

HAPPY BIRTHDAY
SHAHRIL NIZAM & HAFIZ RAHMAN!



Lucky Draw

Malam tu jugak kami ada sediakan acara untuk Lucky Draw. 
Ada 20 hadiah prepare by Dania.


Emcee Eryn mulakan dengan Lia akan cabut undi & panggil satu nombor.
Orang yang dapat nombor tu akan dapat hadiah.
Then dia akan cabut nombor untuk kawan lagi.
Fun sangat. Tengok semua muka tengok no lucky draw masing2.
Mulakan dengan 5 cabutan, stop dalam 15 minit.
Next, sambung lagi 5 cabutan sampai habis.



Best Dress Theme for Male/Female.

Kami juga ada sediakan hadiah untuk Best Dress Theme for Male/Female.
Kawan-kawan yang datang memang tepati janji.
Pakai ikut tema. Sayang korang.
Dania sediakan kertas undi.
So kawan-kawan lain yang akan undi siapa yang layak.
Lia & Dania akan kutip undi masukkan dalam kotak.
Mintak pertolongan boyfriend Dania kirakan undi.



Here the winners,

Best Dress Theme for Male

Hisyam Shafiee
Ala-ala korean style kan.
Siap blazer lagi.



Best Dress Theme for Male

Nadiah Mustafa.
Pakai baju sekolah rendai terus.
Mana tak menang.
Mom of twins. Hot mama.



Budak sekolah & Pengawas sekolah.
Nadiah & Hisyam.



Nyanyian lagu sekolah rendah

Ada salah sorang request nak nyanyi sekolah rendah. Siap hafal.
Lia pun dah lupa lagu sekolah macam mana.
Sekolah rendah kut.
Tiba-tiba dorang search lagu sekolah rendah.
Maklumlah internet di hujung jari.

Semua bangun nyanyi lagu sekolah ramai-ramai.
Terasa happening.

Kali kedua nyanyi kami terus buat barisan.
Barisan depan perempuan.
Barisan belakang lelaki.


Semangat nyanyi. Salute korang!


Okay alang-alang dah kumpul.


Group photo.


Cepat beratur semua.




Hot girls, hot mama semua ada.






Single guys, married guys.



Okay terserlah muka happy semua orang.




Ucapan penutup.


Me with Rosliza.
Sangat cantik.
X jumpa dari sekolah rendah.
Whatapp sahaja.
Time reunion baru jumpa.



Sebenarnya Lia sangat malu nak bercakap depan orang ramai.
Rasa segan semua orang tengok jadi gugup.


Majlis berakhir.


Upacara pose & lepaskan rindu dendam.
Sembang kalau selagi pihak hotel tak halau balik.
Lampu semua dah tutup baru faham maksud kena halau balik. hehhe


We are great team!
Rosliza, Lia & Dania.
Berhubung melalui whatapp dan email untuk event ni.
Miss both of you very much!



Me with Dania.
Kawan yang tinggi lampai.
Sangat lemah lembut.


Dania & his boyfriend.


Rosliza & her family.


Me, Dania & Nadia.


Syahira & Illissa.


Nadia & Annissa.


Dania & Syahira.


Annisa & Fatin.


Fatin, Annissa, Madihah & me.


Annissa & Ain.

Hisyam, Wan & Nadiah.


Madihah & Roshna.


All the girls.. Opps woman.


Aqilah, Hisyam & Farah.


Noor Hafiz selalu jadi mangsa. Kesian sangat,
Hisyam, Reza, Hazlami & Wan.




Aksi baling masuk swimming pool.
Ringan sangat.
Kan dah kena angkat.


Terima kasih juga yang sponsor photographer kami, Azhar Qamar.
 Atas semua moment dan kenangan yang tak terhingga.
Nampak muka happy & ceria setiap sorang.
 Tujuan utama semua datang sebab nak jumpa kawan-kawan.
Main Point.
Doakan semua succes dalam bidang photografi & semakin improve.



Handle & plan reunion memang suatu yang sangat memenatkan. 
Tapi bila fikir balik Lia seronok. Terasa berbaloi.
Sebab dapat ramai kawan.
Selalu deal setiap sorang. Jadi peramah & friendly dengan semua orang.
& dapat banyak knowledge.
How to deal with people.
How to find best food, buffet, hotel, door-gift, banner, printing, cake.
Yes I did it!


Reunion is the best things when all your friend’s came & spent time together.
Lepas ni takdelah jumpa kat luar malu-malu dah. Segan lah nak tegur.
Sebab dah kenal. Dah jumpa masa reunion. Betul tak.
Nanti lepas boleh jemput datang kenduri.


Dalam 43 orang yang confirm. Datang 40 orang. 
Bagi Lia dah cukup ramai.
Terima kasih semua yang bagi komitmen & luangkan masa untuk datang.
Terima kasih juga yang menjemput kawan seangkatan datang sekali.
Terima kasih juga orang KL datang Penang untuk reunion.


Harap semuanya berpuas hati dengan semua acara.
Makan yang sedap. Banyak pilihan.
Hadiah & doorgift.
& juga maafkan salah silap Lia.
Lia x boleh nak puas kan hati semua pihak.
Lia buat yang terbaik untuk semua.


Harap jumpa lagi next event.
Sayonara.

You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers