My Raya 2nd Day

6:42:00 PM

Salam semua.
My 2nd day raya beraya di kampung halaman, Kedah.
Sampai ke Padang Sanai, atas Kuala Nerang beraya.
Memang line telefon pun xde pun.
Memang takleh facebook, instagram..
huhu

Baju kurung mama belikan dan mama yang tempah.
Tak kisah sangat bab warna.
Janji ada.
Mama belikan untuk kami bertiga corak baju yang sama.
Warna yang lain.



 Mama sibuk dengan handphone.
Saudara mara sebelah mama sangat ramai.
Rumah memang dekat2
Lepas pergi rumah sorang kena singgah umah sorang lagi.
Nak kena jaga hati semua.



Prepare for lunch.
Makan beramai-ramai kat sana.



Pakcik & his son, Iman.




Mama, makcik & maksu kutip ulam-ulaman untuk lunch.


Pergi rumah satu lagi jumpa kucing gebu ni.
Geram sangat.
Besar & comel.


Rumah yang last sekali rumah Pakjang di Jalan Datuk Kumbar.
Jumpa sepupu yang agak rapat.


Setiap kali raya, kami mesti snap pic sama-sama.
Acara tahunan.


Dilla & me.


Diyana, me & Aisyah.


Diyana & Me.

Sepupu sebelah mama.


Pic lompat akhiri raya kedua.


Okay ini cerita raya yang simple.
Sederhana & yang paling best pasal raya sebab jumpa sepupu & saudara mara.
Cuti raya yang lama.
Masa yang banyak untuk berehat.
Makan yang sedap.
Favorite sangat ketupat, lemang, rendang.
Yang tu paling happy.

Okay see you later :)


You Might Also Like

1 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers