Lady's Socks, Produk Kesihatan dari Footlink, Penang

4:53:00 AM

Salam dan Hai semua,

Kalini Lia akan review satu produk kesihatan dari Footlink Penang. Terima kasih Footlink Penang kerana memberi kepercayaan untuk review produk ini.

Footlink Penang telah memberikan Lia dua produk kesihatan iaitu 'Lady's Socks' dan juga 'Moisturising Cream'. Tapi entry kali ini, Lia akan menerangkan dengan lebih terperinci mengenai Lady's Socks.

Footlink Socks ini terdapat terbahagi kepada dua iaitu 'Seamless Socks' untuk lelaki dan Lady's Socks untuk wanita. 

Footlink Lady's Socks didatangkan di dalam kotak pembungkusan berwarna pink.




Pembungkusan Footlink Lady's Socks terdapat info dan butiran terperinci disekeliling kotak. 





Footlink Lady's Socks mempunyai keselesaan yang luar biasa, keselesaan yang sangat baik, pengekalan bentuk tahan lama dan bebas getah (lateks semulajadi boleh menyebabkan alahan).

Harga untuk sehelai Footlink Lady's Socks : RM25.00 sepasang
Terdapat dua warna iaitu hitam dan coklat.



Footlink Socks bukan sahaja sesuai untuk pesakit kencing manis dan kaki sensitif tetapi juga untuk orang normal dan biasa seperti kita. Orang biasa juga boleh memakai. Tak salah kita mencegah dahulu sebelum ada penyakit.



Footlink Lady's Socks itu bernafas dan mereka menjauhkan kelembapan dari kaki anda. Topeng kaus kaki yang tidak mengikat menggalakkan peredaran ke bahagian kaki yang lebih rendah dengan tidak menyekat aliran darah dan dengan itu menggalakkan keselesaan kaki.



Footlink Lady's Socks dibuat untuk memberikan rasa lembut yang mewah pada kulit anda, menjaga kulit anda sejuk dan kering sepanjang masa. 



Jika hendak mencuci Footlink Lady's Socks, jangan basuh menggunakan mesin basuh untuk mengekalkan material dan kelesaan. Hanya cuci tangan dengan rendam bersama detergen, gosok sedikit dan keringkan. Mudah sahaja. 

Selepas Lia cuba memakai Footlink Lady's Socks bersama Moisturising Cream, Lia dapatkan rasakan stokin ini tidak sama dengan keluaran stokin di luar sana. Footlink Lady's Socks sedap dipakai, tebal, tidak mudah koyak, selesa, berkualiti, tidak mudah berpeluh, sesuai dipadankan dengan apa jenis kasut, sesuai dengan apa jenis aktiviti, mudah dicuci, dan juga harga berpatutan. Sesuai untuk wanita muslimah di luar sana dan juga untuk golongan tua yang selalu mencari stokin untuk dipakai solat di rumah atau di masjid. 




Untuk mendapatkan Footlink Lady's Socksboleh terus ke cawangan Footlink Penang di Pulau Tikus. 

Alamat : 37 Unit B, Ground Floor, Jalan Cantonment, 10250 Pulau Tikus, Penang

No Tel : 604 - 2273 363 / +6012 - 5537 678

Waktu Operasi : Setiap hari, 11 pagi hingga 8.00 malam
(Weekdays : Masa yang sesuai untuk datang di antara 5.30petang hingga 8.00 malam mudah untuk mendapatkan parkir)
(Weekend : 11 pagi hingga 8.00 malam)




Selamat mencuba!

Terima kasih

Regards,
Lia Hasty

You Might Also Like

17 inspiration

  1. Replies
    1. Yes patut beli buat koleksi satu. Cegah dari awal ;)

      Delete
  2. I used to wear a lycra pantyhose, but not the sock version. I will try this and hope won't shrink fast :)

    ReplyDelete
  3. Macam menarik je yang untuk lelaki tu.
    Thanks Lia sebab share pasal brand nie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes produk lelaki pun bagus jugal!

      Delete
  4. Nice socks. I would love to try this for health reason.

    ReplyDelete
  5. This is definitely pretty interesting and we should check it out...

    ReplyDelete
  6. my 1st time to know of this socks. Good to know is good for health too. night I feel cold sometimes and wear socks to sleep

    ReplyDelete
  7. So interesting. Thanks for sharing!

    ReplyDelete
  8. This socks is very useful when taking long haul flight.

    ReplyDelete
  9. Although this pair of socks looks very flimsy, at the same time, it seems comfortable. Thanks for sharing and recommending.

    ReplyDelete
  10. Tebal jugak ek stokin ni?? Sebab tak see through. menarik :D

    ReplyDelete
  11. Oh I need this too. will buy a few, thanks

    ReplyDelete
  12. Ohhh ada stokin macam ni. Ruby jumpa orang jual stokin anti bau laaa, stokin bola, stokin kerja dan stokin sekolah aje. Tak sangka ada produk ni. Bagus betul. Sesuai untuk ibu hamil yang ada kencing manis. Sebab sakit diabetes ni dia tangkap urat. Bisaaaaa sangat. Wuwuwuw.

    ReplyDelete
  13. It's been awhile since I wear this kind of socking. Guess I should grab one soon.

    ReplyDelete
  14. Wahh. Tak sangka stokin pun boleh jadi produk untuk orang sakit. Harga pun not bad, boleh cuci dan pakai balik pulak tu.

    ReplyDelete
  15. Looks like I need this, thanks for sharing :)

    ReplyDelete

APDM SAPS

Follow by Email

My Online Shop

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers