Negaraku Malaysia Merdeka 60 tahun! Merdeka Sale bersama Lazada Malaysia

2:11:00 PM

Salam dan Hai semua,


Tinggal beberapa hari dan detik lagi negaraku Malaysia akan menyambut ulangtahun Kemerdekaan yang ke 60 tahun. Slogan untuk tahun ni ialah Negaraku Sehati Sejiwa.


Sebagai rakyat Malaysia, Saya bangga menjadi rakyat Malaysia kerana pencapaian negara kita dari segi ekonomi dan juga pembangunan. Ekonomi negara juga yang masih memberansangkan. Di juga penduduk dan bangsa di Malaysia yang tiada unsur perkauman mahupun anda berbangsa Melayu, Cina, India dan juga lain-lain. Maksud Merdeka sendiri ialah kita negara bebas dari mana-mana penaklukan atau pun penjajahan.


Sempena 60 tahun kemerdekaan tahun 2017 ini. Lazada Malaysia telah mengadakan Merdeka Sale secara besar-besaran di mana ada sebanyak 80% diskaun. Sale ini telah bermula dari 25 Ogos 2017 dan akan berakhir pada 31 Ogos 2017.

Rakyat Malaysia di luar sana jangan lepaskan peluang  untuk membeli-belah barangan sempena Merdeka Sale. Tinggal beberapa hari sahaja. Masa terhad! Pelbagai barangan yang ada sepeti barangan elektrik, barangan elektronik, kelengkapan rumah, produk kecantikan, dan banyak lagi.

Lia juga tak ketinggalan untuk membeli secara atas talian di Lazada Malaysia. Sempena Merdeka Lia semestinya akan membeli barangan atau pun produk buatan Malaysia.

Produk Pertama yang menjadi pilihan Lia ialah Khind ARF22 Air Fryer kerana produk yang sangat bermanfaat. Makanan yang sihat menjadi pilihan untuk kehidupan yang sihat. Makanan bergoreng tidak sesuai untuk dimakan selalu dan juga selalu timbul masalah setiap kali menggoreng. Tetapi dengan Khind ARF22 Air Fryer, menggoreng tidak akan menjadi masalah lagi. Terdapat banyak kelebihan menggunakan Khind ARF22 Air Fryer antaranya ialah mengurangi kandungan lemak dan kolektrol, tidak menghasilkan asap dan mudah dicuci.


Produk Kedua yang menjadi pilihan Lia ialah Milux Soho Vacuum Cleaner MVC-8200. Untuk memudahkan dan mempercepatkan proses mengemas dan membersihkan rumah.


Kepada blogger-blogger di luar sana, jangan lupa Lazada Malaysia ada mengadakan blogger contest sempena Merdeka ini. Jangan lupa untuk sertai contest ini. Hadiah menanti para blogger di luar sana. Mana tahu rezeki anda untuk memenangi contest ini.Prizes - Merdeka! Merdeka! Blogger Contest

1st Prize: 1 x RM600 LAZADA Shopping Voucher
2nd Prize: 2 x RM300 LAZADA Shopping Voucher
3rd Prize: 3 x RM200 LAZADA Shopping Voucher


Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia yang ke 60 tahun.
Merdeka! Merdeka!


Regards,
Lia HastyYou Might Also Like

6 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear AirAsia Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal Bateriku.com BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Berrybright Biscuit Blog Review Blogger Contest Blusher Body Scrub Buddies Forever Cafe Cambodia Cathay Pacific Cenderahati China CNY Coffee Srub Collagen Blush Colour Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Ellvita Emergency Triangle Event Femingra Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Forest Colour Ghost Musuem Glow Gelenggang Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak Kek Lok Si Temple KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Phnom Penh Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Siem Reap Simply Delicious Smartphone Souvenir Sport Attire Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen Sushivid Susu Kambing syampu Terangganu Thailand Trang Travel Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai