Cantik Bergaya bersama Peplum, Baju Kebaya murah dari Lanafira

9:48:00 PM

Salam dan Hai semua,

Entry kali khas untuk para wanita di luar sana! Anda mencari pakaian wanita yang cantik, bergaya dan harga berpatutan? Anda mencari peplum, kebaya moden atau pun baju kurung moden?

Rajinkan diri anda sekarang ke laman web Lanafira.

www.lanafira.com/



Anda tidak akan menyesal di mana anda boleh mencari pakaian yang anda suka. 

Para wanita di luar sana sentiasa akan memcari baju untuk dipakai dan diperagakan ketika menghadiri mana-mana majlis. Kini peplum, kebaya moden ataupun baju kurung moden bukan sahaja di pakai semasa hari perayaan seperti Hari Raya Aidilfitri dan Hari Raya Aidil fitri, malah turut di pakai setiap kali menghadiri majlis keramaian atau perkahwinan. Pakaian ini juga sudah diterima pakai oleh semua golongan tak kira di mana sahaja lokasi. Tak kira anda golongan remaja, dewasa atau pun tua, anda akan tampil jelita serta segak bergaya jika anda yakin dan bijak menggayakannya. Anda boleh memakainya ke pejabat, ataupun majlis makan malam, mesyuarat,  majlis-majlis rasmi dan sebagainya.


Lanafira memenuhi kehendak pelanggan di luar sana terutamanya wanita di mana Lanafira menyediakan pelbagai jenis pakaian di dalam laman web mengikut citarasa masing-masing. Koleksi yang pelbagai terutama peplum, kebaya moden, baju kurung moden, top, blouse, skirt labuh dan sebagainya. Warna juga yang pelbagai & anda boleh pilih mana yang anda berkenan. Yang paling penting harga murah dan berpatutan berbanding jenama yang lain. Jangan risau mengenai harga, anda mampu membelinya. Saiz pula terdapat dari saiz S, M, L & XL.



Bagaimana untuk membeli koleksi Lanafira?


Anda dapat membeli secara atas talian di laman web www.lanafira.com . REGISTER dengan masukkan username, email address dan password dan klik Register.

Anda boleh klik PRODUCT CATEGORIES akan keluar semua kategori baju yang ada : Blouse & Tops, Kebaya Modern, Long Dress, Modern Peplum & Skirt Labuh.

Di sini terdapat gambar-gambar baju di bawah :

Aira 



Berharga @ RM89.00
Saiz : S, M, L, XL
Warna : Ungu, Pink, Krim, Hitam & Biru Muda


Meena

Berharga @ RM149.00
Saiz : S, M, L, XL
Warna : Ungu, Plum Pink, Moss Green, Kuning Lembut, Gold, & Hitam


Zalia


Berharga @ RM99.00
Saiz : S, M, L, XL
Warna : Biru Muda, Kuning Lembut, & Hitam


Alana


Berharga @ RM99.00
Saiz : S, M, L, XL
Warna : Biru Muda, Kuning Lembut, & Hitam


Mellissa


Berharga @ RM140.00
Saiz : S, M, L, XL
Warna : Rose Pink, Dusty Pink, Coklat, Hijau Pudina, Hitam & Putih Mutiara


Sofea




Berharga @ RM140.00
Saiz : S, M, L, XL
Warna : Checkerboard, Floral Design, Black & White Stripes, Maroon Batik Klasik, Black Batik Tenun

Cantik bukan koleksi Lanafira?

Beli sekarang jika nak pakai baju sedondon bersama keluarga atau pun kawan-kawan. Lagi-lagi jika anda perlukan kuantiti baju yang banyak untuk bridemaids. Tak perlu susah payah nak tempah dan mengambil masa yang lama untuk sehelai baju. Kini anda hanya perlu membeli secara atas talian untuk jimat masa dan tenaga anda.


Laman web www.lanafira.com
Ig @ lanafiraofficial
Halaman Fb: www.facebook.com/lanafiraofficial


You Might Also Like

14 inspiration

  1. Their skirts and sets (top & skirt) also look good. I like the color combination and simple designs.

    ReplyDelete
  2. Akak berkenan yang Aira tu la..nampak elegan sgt..tp i is gemuk sekarang...caner nak pakai macam model tu..

    ReplyDelete
  3. fashionnya trandi banget yah, Keren nih buat koleksi atau pameran

    ReplyDelete
  4. Paling suka yang Aira tu,kena dengan style

    ReplyDelete
  5. Cantik juga design dia - harga pun menarik tu. Looks syariah compliant too.

    ReplyDelete
  6. Suka! Kebaya peplum dgn waterfall falling skirt mmg nampak anggun, bergaya dan cantik. Saya suka design semcm ini

    ReplyDelete
  7. Ruffle skirt dan peplum blue tu menarik minat. Harap kainnya sedap dipakai. Simple yet cantik!

    ReplyDelete
  8. Kebanyakan rekaannya menarik dan elegan, harga pun ok

    ReplyDelete
  9. nice and classical indeed, loving the designs! :)

    ReplyDelete
  10. Suka nya akak ngan Zalia Waterfall skirt tu, kalau akak yg pakai tu mesti Umph!

    ReplyDelete
  11. baju skarang semua cantik2. geram je tengok :)

    ReplyDelete
  12. Cantik baju-baju di lanafira butik ni.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog