bowling and bigball

11:10:00 PM


BOWLING


Weekend le hari yang paling best dalam hidup saya.
Bagi seorang yang penat kerja weekdays.
Weekend lah hari untuk enjoy bersama kengkawan.
Sebab weekend yang free time!
Kekadang je weekend kena kerja sebab urgent.



Last weekend, in Saturday,
hangout with my friends,
Hisyam, Eima, Linda, Hazlami.
went to Penang Bowl.
Lama gila tak main bowling.
Asal lah first baling masuk longkang je.
Kena practice main lagi nie.





Tuan punye blog yang tak terer main bowling.


Linda.


Iema

Hisyam




Penang Bowl lah tempat paling best nak men bowling.
dari Bukit Jambul.
Rindu nye kawan-kawan nie.
Walaupun korang study,
balik Penang cuti tetap ingat kawan yang lonely nie kan.
Ajak juga cik Lia a.k.a. Clara Emily keluar.
Sayang korang ;-)


Kuar aritu tengah syok2 snap pic dengan digital camera,
tiba2 bateri habis.
so snap pakai handphone.
so kualiti gambar kurang terang.
Tapi takpe setiap detik tuh kenangan.
So kena hargai setiap detik yang kita lalui.
Sebab pasni memori mungkin dah tak berulang kan.
Ada masa enjoy and hangout dengan kawan-kawan,
enjoy betul2.
Bile dah tua or dah kawen dah tak dapat enjoy camnie.
Waktu muda nie larh kan.



BIGBALL



Lepas men bowling, lepak Padang Kota.
Makan Mee Sotong & Coconut Shake.
Yummy.
In the sametime, kat Padang Kota ade ape ntah festival.
Radio My. fm & Red.fm ade datang.
Berebut belon dengan budak-budak kecik.
Janji dapat belon.
& paling best ade Bigball.
Boleh masuk dalam bigball kena ikat,
& pastu orang tolak bola tuh.
Macam mainan hamster kan.




Linda yang beranikan diri masuk dalam Bigball.
Takut arr nak masuk dalam tuh.
Penin kang orang tolak-tolak.
Dah la baru pas makan.
Muntah lak nanti.



Kite orang stay sampai malam.
& ade snap2 pic sebelum balik.
The best day with my friends.
Hope next time we can meet and hangout again.
Love u all ;-)

You Might Also Like

2 inspiration

  1. wah.
    besh nye bile dpt kua ngan kwn2 kn.
    dpt relase tension=).

    clara.
    follow my blog ea=D

    ReplyDelete
  2. kacang,
    yup betul.
    hepi je hangout dgn mmbe..

    i follow back ur blog k..
    dun worry.. ;-)

    ReplyDelete

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers