Clara Emily formspring

4:43:00 PM

Tengok blog sana sini,
kat facebook ker,
ramai yang wat formspring nie.
So dengan rela hati dan keinginan yang tinggi,
I want to have one more social account.


Acctually, tak tau ape kegunaan formspring.
rasa-rasa nya orang bertanya soalan,
dan menjawap soalan.
Simple and easy je kut.


So sesiapa yang nak bertanya anything.
Tanya soalan yang berpatutan je okay.
boleh lah klik sini.
Clara Emily formspring

http://www.formspring.me/claracancer




You Might Also Like

8 inspiration

  1. formspring banyak soalan gila, kadang-kadang soalan bodoh..hish..takpa,saya sudah follow awak.ngeh3

    ReplyDelete
  2. cikzuzu,
    yeke ..
    xperla.
    try dulu cmne kan.
    kalau x best delete la.

    ReplyDelete
  3. Nak tanya apa yer...??? Hurmmmmm....

    ReplyDelete
  4. ChiLaBaey's,
    nak tnya peae pun je pakngah ;-)

    ReplyDelete
  5. Nak tanya ni...

    1. Bila mau turun KL lagi...???

    2. Bila mau minum teh di Kopitiam...???

    3. Bila mau ketemu jodoh (soalan cepuk mas)...???

    4. Apa rahsia kecantikan dalam bidang QS ni...???

    5. Adakah Lia sihat sekarang ni....???

    6. Dah mandi ke belum sebelum jawab soalan
    saya ni...???

    dan akhir sekali...

    7. Kenapa guna nama Clara Emily Cancer...???

    Hehehehe.... Ada lagi ni... nanti yer.... :) :) ;)

    ReplyDelete
  6. ChiLaBaey's,

    wau pakngah banyak soalan..

    1) tak tau bile nak trun kl. kalau ade bajet banyak turun la k.

    2) bile2 pun boleh. mmg favorite kopitiam pun.

    3) muda lg kan. lambat lg nak kawen.

    4) Kecantikan dalam qs. indahnye bahasa tuh. jatuh hati dengan qs nie. walaupun byk bnda kene belajar kan. kerja qs memang lain dan byk pengalaman dr stime study dulu.

    5) Lia sihat je pakngah.

    6) mestilah mandi. favorite mandi tuh.

    7) nama clara emily cancer nie.. ish ish png nak story la. clara tu nick name memb2 pggl time skolah. emily tu kawan2 cina pggl. sbb xtau nak sbut nama lia. cancer tu zodiak lia.

    mcm wartawan lak pakngah nie..
    rasa2 nye dah terjawap semua soalan pakngah tu kan.

    ReplyDelete
  7. Dah terjawab dah... sajer nak mengisi kekosongan masa... terima kasih lagi sekali... Apa2 pun jaga diri baik2, jaga makan, jaga badan...

    Saje seronok2 dalam memblogging... :)

    ReplyDelete
  8. yay..lia pon ade ..
    jom follow2 lia :D
    tny2.

    ReplyDelete

APDM SAPS

Search This Blog

Google+ Followers