Love heart with pizza & borders

May 27, 2010


Hye guys ;-)
Lama tak update blog kan.
Sebab kemalasan, kesibukan dan broadband yang agak lembap.
Tu yang tak update.



Latest picture by Clara Emily


Dalam bulan lepas, termasuk satu blog baju-baju.
Teringin sangat nak beli baju online.
Sebelum nie tak pernah pun.
Kali nie first time la.
Seronok bila kite order, bayar using Maybank2u
pastu barang posting sampai ke rumah.



Baju yang saya beli.
Love Heart Consist of Dimensional Draped Flowers with Bowknot Short Sleeve T-shirt
Simple and cute t-shirt nie ade love lagi.
http://mygogofashions.blogspot.com


Hari Sabtu lepas, one my bff, Fazirul came back to Penang.
Cuti semester.
Hangout together, lepak, gosip, makan-makan.
Destinasi yang dekat Queensbay Mall.




After that, we have our lunch at Pizza Hut.
Makan skit kenyang sangat.
Yang tak habis semua take away.
Suka pizza yang ade cheese.
Yummy.




Next activity, lepak baca buku kat Borders.
tapi bukan baca buku pun.
Majalah je lebih.
Ingat nak karoeke kat Neway yang baru buka tuh.
Tapi full ramai orang.
Tak kesampaian hajat nak menyumbangkan suara.
Masuk Borders pun full ramai orang.
Seat pun takder.
So amek je buku lepak kat carpet sambil meniarap la.
Hari tu balik awak kul 6 lebih sebab nak standby tengok AF malam tuh.



;-)
Sekian
After dis my blog will be update.



You Might Also Like

12 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community