Happy birthday Ida!

12:14:00 AM

I love birthday.
Tak kisah la birthday sendiri takpun birthday member.
Because I Love Cake!
Sebab kite takkan sengaja nak makan kek kecuali ade aktiviti apa-apa jer.
kalau nak makan mesti beli 1 pc jer.
Birthday bila ada cake lagi bermakna!
yer betul.
bagi I birthday ada cake lagi terasa & bermakna ulang tahun tuh.
Sebab ada juga orang tersayang yang ingat akan kita.

;-)


Happy birthday Harieda!



Last Saturday, I lepak dengan geng sekolah rendah.
Celebrating my best friends birthday.
Harieda birthday!


Sepatutnya jadi suprise birthday party.
Kiteorang ber 5 akan sampai dulu, & then baru birthday girl.
Tapi birthday girl yang datang dulu,
makan dah habis baru kami semua sampai.
Lawak plak.


Sebelum ini cakap nak celebrate kat Seoul Garden Gurney Plaza,
tapi rasa jauh & bukan semua boleh datang on time.
So decide nak lepak kat Noodles Station kat E-Gate.



Boyfriend Ida, Pojie requested me to buy a cake.
I am confusing to but what flavor?
So I decided to choose Chocolate Banana.
Pernah rasa sekali kek nie.
Memang sedap & lebih kurang Secret Recipe.
Ada banana di dalam.
I hope both of you, Pojie & Ida like it.




Pojie & Fahim

Fahim sampai awal & terus pergi ke Pojie & Ida.
sedangkan kami semua plan nak jumpa kat Seven Eleven kat belakang sebelum pergi ke Noodle Station.
nak buat suprise!
Dia tak tau kami ada kat belakang sebab dia sampai awal.


Faranadia, Me & Ida.

Tak cukup lagi sorang.
Nurul Nadia cepatlah balik Penang.
rindu nak lepak sesama.
Nak mempertahankan hak wanita.
lagi-lagi isu poligami.
Hari tu fight dorang laki yang menang.
Laki bab camnie mestilah suka.
Tak adil!



Selesai suda makan,
sesi potong kek!
Yay!


Sebenarnya tak tau la Ida tau ke pasal suprise nie?
So I dengan Farah buat suprise.
Nyalakan lilin dan bawa kek,
Pergi belakang Ida, suprise & wish Happy Birthday!



& all of rest.
Thank you Guys & Girls.
. Ida . Pojie . Fara . Hilmi . Fahim . Pidos .
Lama juga kita tak lepak sekali.


For Ida, hope you like it.
Happy always.
Ida nampak cam nak nangis jer.
harap birthday kali ni bermakna buat ida walaupun tak seberapa.
Once again, Happy birthday Harieda!


Pojie,
Thanks a Lot belanja air kami semua.

You Might Also Like

4 inspiration

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers