Goodbye Ramadan. Welcome Syawal.

11:44:00 AM


Terasa sedih dengan pemergian Ramadhan.
Rasa kali nie singkat sangat.
terlalu cepat berlalu.
Sangat merindui ramadan.


Tak ada mood nak raya kali ni.
Sebab busy kerja.
Balik kerja letih nak tido.
Pastu preparation semua last minute.
Selalunya semua dah prepare awal.


Penang dilanda hujan lebat.
Semalam kene hujan bertimpa-timpa,
sampai demam.
Balik makan ubat tampal kepala sana sini tido.
dapat mesej berjela wish hari raya kat handphone.


So raya kali ini saya rasa raya secara bersederhana sahaja.
Minta maaf takde duit raya untuk anak sedara sepupu saudara.
Bonus pun tak dapat.
Takpe janji kite enjoy raya kali ni.


Baju kurung raya dah tempah sebelum raya dah siap masa tengah ramadan lalu.
lega rasa.
Baju raya yang lain sempat shopping semalam di Sunshine Square.
Sale sangat best.
Rasa macam nak shoping lagi di Queensbay Mall.
Tapi diri macam la larat berjalan dengan badan yang still panas lagi nie.


Time buka posa dengan member aritu camera digital lak buat hal.
Bateri takleh pakai.
Asal le semua ni jadi time orang nak raya nie.
Nak pergi cari kat bateri baru.


Tapi saya ade penyelamat baru.
I got my baby blue.
Anyway thanks to my Ayah yang belikan I kereta baru.
memang dapat sebelum dua tiga nak raya.
Kerete biasa jer.
tapi dapat kereta pun ra bersyukur sangat.


ramadan kali ni saya tak bermaya.
Malas bangun sahur.
sampai pitam kat bazar ramadan aritu.
Bila berbuka makan nasi 2 3 suap.
Sumpah badan kurus kering.
Ramai yang tegur.
Nak timbang pun takut.
Takut nak tengok. hehheh


Saya akui banyak abaikan blog kesayangan nie.
dengan tak update blog dengan latest entry.
Tapi insyaallah dengan cuti seminggu nie.
Akan update gak walapun demam.
Doakan kesihatan saya yer.


Rasa cukup kut bebel setakat nie.
Maklumlah rindu blog pink colour nie.

Lastly,

saya Harmielia Hamdan @ Clara Emily

nak wishkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN


Semoga raya di bulan Syawal tahun ni bermakna buat kita semua.
Raya lah bersama orang tersayang.
Kunjungi sanak saudara.

;-)

You Might Also Like

0 inspiration

Follow by Email

Like us on Facebook

Hastylia Attire


www.facebook.com/hastyliaattire
www.instagram.com/hastylia.attire

Google+ Followers