Goodbye Ramadan. Welcome Syawal.

11:44:00 AM


Terasa sedih dengan pemergian Ramadhan.
Rasa kali nie singkat sangat.
terlalu cepat berlalu.
Sangat merindui ramadan.


Tak ada mood nak raya kali ni.
Sebab busy kerja.
Balik kerja letih nak tido.
Pastu preparation semua last minute.
Selalunya semua dah prepare awal.


Penang dilanda hujan lebat.
Semalam kene hujan bertimpa-timpa,
sampai demam.
Balik makan ubat tampal kepala sana sini tido.
dapat mesej berjela wish hari raya kat handphone.


So raya kali ini saya rasa raya secara bersederhana sahaja.
Minta maaf takde duit raya untuk anak sedara sepupu saudara.
Bonus pun tak dapat.
Takpe janji kite enjoy raya kali ni.


Baju kurung raya dah tempah sebelum raya dah siap masa tengah ramadan lalu.
lega rasa.
Baju raya yang lain sempat shopping semalam di Sunshine Square.
Sale sangat best.
Rasa macam nak shoping lagi di Queensbay Mall.
Tapi diri macam la larat berjalan dengan badan yang still panas lagi nie.


Time buka posa dengan member aritu camera digital lak buat hal.
Bateri takleh pakai.
Asal le semua ni jadi time orang nak raya nie.
Nak pergi cari kat bateri baru.


Tapi saya ade penyelamat baru.
I got my baby blue.
Anyway thanks to my Ayah yang belikan I kereta baru.
memang dapat sebelum dua tiga nak raya.
Kerete biasa jer.
tapi dapat kereta pun ra bersyukur sangat.


ramadan kali ni saya tak bermaya.
Malas bangun sahur.
sampai pitam kat bazar ramadan aritu.
Bila berbuka makan nasi 2 3 suap.
Sumpah badan kurus kering.
Ramai yang tegur.
Nak timbang pun takut.
Takut nak tengok. hehheh


Saya akui banyak abaikan blog kesayangan nie.
dengan tak update blog dengan latest entry.
Tapi insyaallah dengan cuti seminggu nie.
Akan update gak walapun demam.
Doakan kesihatan saya yer.


Rasa cukup kut bebel setakat nie.
Maklumlah rindu blog pink colour nie.

Lastly,

saya Harmielia Hamdan @ Clara Emily

nak wishkan
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR BATIN


Semoga raya di bulan Syawal tahun ni bermakna buat kita semua.
Raya lah bersama orang tersayang.
Kunjungi sanak saudara.

;-)

You Might Also Like

0 inspiration

APDM SAPS

Search This Blog

Labels

Accident Activewear Airport Althea Althea Korea Aperio Natural Award and Tag Baju Kurung Moden Basikal BBQ beautifulwithtropika Beauty Beauty Blogger Beauty Product Blog Review Blogger Contest Buddies Forever Cafe Cathay Pacific Cenderahati China Coffee Srub Contest Cream Crew Dessert Dictionary Dinner Dragonair Eating For Life Emergency Triangle Event Flamingo by The Beach Flamingo Cafe Flight Food Food Review Food Reviw Footlink Footlink Penang Ghost Musuem Great Wishes Hair Product Halal Food Hari Raya Aidilfitri Hari Raya Buffet Himalaya Himalaya Malaysia Hong Kong Hotel Hotpants Ice Cafe Iitalian food Indonesia Ipoh Ipoh Bali Hotel italian food Johor Jom Makan Jonlivia K-Pop Kamus Kebaya Moden Kedai Pajak KL Cafe Klang Parade Konsert Korean Product Krim Kuala Kangsar Kuala Lumpur La Herballe Medi & Spa Lady's Socks Laksa Kuala Lanafira Lazada Lazada Malaysia Lovely Pink lovetropika Macau Makan Malam Makeup Malaysia Marios Italian Restaurant Medan Medispa Miscellaneous Moisturising Cream Movie Addicter Museum Nasi Lemak naturalskincare Nyonya Nyonya Cuisine Only In Penang Pakaian Wanita Penang Penang Cafe Penang Food Penang Halal Food Penang Hotel Penang Museum Penang My Hometown Penang Places Penang Restaurant Penang Spa Peplum Perak Personal Life Postcard Potato Potato USA Printcious Product Product Review Produk Produk Kecantikan Produk Kesihatan Projek Nasi Lemak Projek Nasi Lemak Box Promotion Ramadan Ramadan Buffet Review Seamless Socks Selangor Serum Shah Alam Shenzen ShopBack ShopBackMalaysia Short Trip shurahmalaysia shurahmy. shurahariana shurahpencerah Simply Delicious Souvenir Sport Attire Steamboat Stokin Stylo Shot from My Closet Suplemen syampu Terangganu Thailand Trang Traveloka TV Show Vacation Trip viva la pasta wanitaberhijab WD-40 Wordless Wednesday Zuhai