Buka Puasa with my officemate ;-)

September 12, 2011


Hye.
Ini entry tempoh bulan lalu.
Entry dah basi.
Tapi nak update gak.
Sebab blog Clararella nie banyak tergendala.
terbengkalai.
Apa2 pun nak update gak blog cerita-cerita yang nak dikongsi.


Okay kali ni nak update pasal bulan puasa lepas.
Kali ni berbuka puasa dengan my officemates.


Tempat yang kami buka puasa,
Siriwan Thai Seafood Restaurant.
rasanya ramai yang tau restoran ni kat mana.
Sebelah Domino Pizza,
Krystal Point, Sungai Nibong, Penang.



Here the place :




And our menu is :


ulaman & sambal belacan


Siakap 3 rasa


Tomyam ayam


Otak-otak


Kailan goreng


Daging masak kicap


Brokoli goreng


Semua menu yang kami order.
Drink fresh orange & watermelon juice.
Memang banyak kan.
Tapi cukup la untuk 9 orang datang makan kan hari tuh.



Banyak kan nasi yang makan aritu.
Sebab lapar sangat.


& this is my officemates & friends.


The twins, Liana & Liani


Siti, Shima & me


Liani & Siti


Zia


Menu kat sini yang paling sedap,
Ikan siakap dengan tomyam ayam.
Siakap memang garing habis.
Tomyam memang masam sangat tapi sedap.
Sambal belacan pedas habis.


Kali ni last dapat makan sama-sama and hangout with one of my office mate.
Lepas ni kurang sorang.
Dah susah nak jumpa both of you twins.
Liani, we miss u la.
Semoga successful in your study.
Work hard baby!

;-)

You Might Also Like

2 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community