meet Adam Luba =)

May 28, 2009

23 MAY 2009
SATURDAY
1.00 PM

QUEENSBAY MALL
PENANG


Last Saturday, I was meet Adam Luba with his friends. Tak sangka lak dapat jupe sebab sebelum nie kenal kat myspace dengan blog jer. Malu pun ade.. Segan pun ade. Maklumla nak jupe orang yang blog faymes nie. Anyway dah banyak kali terserempak dengan Adam tapi malu nak bertegur sape. Kali nie yang dapat beramah mesra dan bersuai kenal. Adam memang seorang yang peramah, friendsly, open minded, cakap banyak, kaki gosip.. Ooops!! Jangan marah ek.. Membe2 Adam pun kelakar & friendly.


Adam Luba, Clara Emily Cancer, Arefiq Momo & Apex Huhu
Celebrate besday Adam =)


Kiteorang lepak kat & jenjalan kat Queensbay Mall je. Celebrate besday Adam yang ke 24. Dah tua!! tapi sorylah xde hadiah.. hehe Pape pun tenkiu Adam belanje KFC.


Clara Emily Cancer, Adam Luba& Arefiq Momo

Pastu kiteorang lepak kat luar Queensbay Mall.. Posing2, sembang2, photegedik.. Diorang tunggu tym nak tengok movie 'Angel & Demon'. tapi aku x join sebab esoknye nak g Bukit Merah Laketown.. nak relax.. =)



Aksi Adam yang menggoda =P.. hehe

P/S : Nice to meet you, Adam Luba & his friends. Thankz Emmet for all dis pic =)

You Might Also Like

15 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community