Transformers 2

June 26, 2009


Transformers 2


dah lama menanti cite nie..
akhirnya muncul juga..
memang minat gile cite nie..
kepada sesiapa yang x suke jangan kritik k.
aku peminat setia Transformers nie..
xpuas le tengok movie
pasni kalau ade free time nak g tgk sekali lg movie nie.
& nak beli dvd cite nie..
nak tgk puas2 kat umah..
dvd Transformer 1 dh ade..

ade sambungan lagi cite nie..
memang x sabar menanti..



Dear Bumble Bee,


I love u so much!!
look HOT!!


kete pun menarik, Camaro..
suke sangat time Bumble sedih bile tuan dia hampir mati.
& another one bile tuan dia nak smbg study kat kolej..
kelakar tol Bumble Bee..
mmg patut dia jadi guardian kat Sam..
memang dia protect habis-habisan.
bestnye kalau aku pun ade guardian gak..


kat sini nak ucap Thanks a Lot kepada suma membe yang wish besday..
terharu sangat..
korang ingat gak besday aku yer..
aku harap sangat besday nie bermakna wat diriku ni.

kepada yang wish ke my handphone, myspace, friendster, facebook & blogger..
Terima kasih banyak2 yer..

Minggu nie teramat le tensen dengan keje.
Bertambah dengan penat nye..
Aku rindu diri aku yang dulu.



To MJ,

rest in peace..
mat mengejutkan dengan berita kematian beliau..

You Might Also Like

8 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community