ice age 3

July 12, 2009

Sabtu, 11 Julai 2009

Pulau Pinang dilanda hujan lebat yang amat sangat..
mungkin hujan rahmat..
tapi terlalu lebat dari pagi hari Sabtu sampai ke esoknye hari Ahad..
Dah lama x hujan kan..
Weekdays lak panas terik sangat2..
Sekali sekale hujan memang lama dan menyebabkan banjir kilat..
Kilat + guruh yang menakutkan..
dan membuat kan aku lapar..
Hehe...

--------------------------------------------------------------------

tersangat le boring hari Sabtu semalam.
Dah deal dengan Wadah nak pegi Pragin Mall.
sebab ade sale kat Pacific Komtar.
tapi ade masalah transport & hujan.
Batal le adegan shoppin..


Ice Age 3 : Dawn of The Dinosaurs

tapi semalam kan Mimi kol aku..
Ajak tengok ice Age 3 dengan kakak dia..
& bersama kawan2 kakak dia..
Tersangatlah hepi..
so kuar umah kul 10 lebih.
dapat le lepas gian tengok Movie..
dah salah satu hobi lak..
wayang kul 11.20 malam..
midnight movie at Pragin Mall..


pas abis movie,
kiteorang lepak kat Kapitan dekat area Town..
makan Nasi Briyani & Kebab Tandori..
salah satu tempat makan yang faymes & menarik di Penang..
so sape2 nak mai Penang nie..
Nasi Kandar Beratur & Kapitan is da best..
Promote Penang nie!!


Cite Ice Age 3 yang best!!!!
aku ikuti dari Ice Age 1, 2 & 3..
memang animasi menarik..
dari awal movie nie sampai habis..
aku memang gelak x berenti..
aku rasa akulah yang gelak paling kuat..
Memang kelakar habis la..
Nanti nak cr Dvd Ice Age 1, 2 & 3.
korang suma jangan lupa tengok..
cute sangat watak2 animasi nie..


x sabar nak tengok movie Obsessed..
lakonan Beyonce Knowles..
next week hangout again..

You Might Also Like

9 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community