my weekend =)

July 19, 2009

18th July 2009
Saturday

I watching dis movie, Skrip 7707 at GSC Queensbay Mall.
wacthing dis movie with my adik,
Hangout with my birthday boy, Afiq & his friends, Wan..
Went to his classmate wedding at Bukit Jambul Indah.
near my office..

Went to secret recipe,
Yummy!!
Marble Chesse Cake & Spageti..


Skrip 7707

Cite nie boleh diberi 5 bintang.
Ade 9 cite seram dalam satu filem.
Ade 35 pelakon kut x salah.
ade babak seram tp x banyak.
skit je..
ape2pun x boleh lawan movie 'Jangan Tegur' lagi.
cite tu lagi seram habis..


19th July 2009
Sunday


Went out early at 11pm to took back my car..
Kete aku rosak hari Rabu yang lepas.
So hantar g bengkel kete.
Mekanik tu kata kan kete aku minyak itam bocor..
Licking!!
so dah baiki & habis dalam RM 300 lebih..


KFC Hot & Spicy



KFC Cheese Chikaroni


Sebelum tu singgah KFC Jalan Larut.
In front of Royal Hotel Penang,
near Auto Bavaria & Rozel.
makan Cheese Chikaroni & Hot & Spicy Chicken..
Sangat sangat Sedap!!


My baju kurung

Looking for my white baju kurung for my convocation day..
Finally, I got it!!
Anyway memang susah nak dapat baju kurung kaler putih nie.
baju nikah & baju kahwen banyak le..
xkan le aku nak pakai baju yang ade labuci & vogue for my convo.
Nanti pakai jubah xnampak baju tuh.
So beli yang simple je..
Harga pun berpatutan.
Tak sia2 jalan sorang2 kat Choraw Star..



My new handbag

& then i bought this handbag..
Black handbag from Vincci.
Cantik kan!!
New from Vincci at Pragin Mall.


So hajat untuk No 1 & 5 dah tercapai..
Yes!!
untuk No 2, 3 & 4 dalam proses..
No 6 sedang mencari..
Nak tau ape, click here!!
things that i need right now..

You Might Also Like

14 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community