things that i need right now

July 11, 2009

banyak betul benda nak kena spend..
keje pun duit cukup2 je..
kalau x beli benda nie penting..

. 1 .

White baju kurung/White kebaya

I am looking for white baju kurung or white kebaya for my convocation days..
Susah betul nak cari baju putih yang plain.
Macam baju nikah banyak le..
dengan labuci lagi.
sampai sekarang cari x dapat2 lagi nieh..
nak pakai konvo je.. bukan kahwen..
Peraturan konvo yang susah betul..
Nanti pakai jubah x nampak baju putih tu kan..


. 2 .


Black high heels

I also looking for this black high heels..
nie pun untuk my convo..
nanti pasni boleh pakai hangout g mana2..
senang je nak cari kasut nie..


. 3 .


Camera digital

Tengah survey compact camera nie..
nak pilih mana satu..
surfing tenet tengok function kamera..
yanag mana okay..
n then nak g tgk price kat kedai..

boleh la snap2 pasni..
nak amek pic menarik dgn membe2..
& also for my convo day.


. 4 .



Watch

sejak jam lama rosak, dah lama x pakai jam tangan..
bile g window shopping x berkenan lak..
bile dah suka jam tuh bile pakai x cantik lak kat tangan..
so x beli..
kali ni nak kene beli la..
skit2 kene tengok jam kat handphone..


. 5 .


Handbag

yang nie satu keperluan gak kut..
hehe rasa cam sweet je black hangbag..
ade yang quicksilver punye..
mmg nice sgt design tuh..



. 6 .

I need more friends..

Sape nak jadi kawan saya??
saya nak ramai kawan..



banyaknye barang nak beli..
tapi yang penting sekarang nie Item No 1, 2 & 3..
sebab untuk digunapakai tym konvo nnti..
xde ke orang sponsor ek..


yang keenam tu important gak..
sebab saya rasa sangat boring dan sunyi..

You Might Also Like

16 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community