Ape yang perlu saya bawa untuk konvo?

August 11, 2009


Hari Konvokesyen : 18hb Ogos 2009
Raptai : 16hb Ogos 2009



My BIG DAY dah dekat.
xtau nak kata camne pasal konvo.
Kadang-kadang rasa Happy je.
Kadang-kadang xde semangat je..
Parent aku ntahle pegi ke x konvo.
sebab wat weekdays.
cmnela nak pegi kan.
Lagi satu nak jupe kawan2 especially my girlfriends.

So aku akan pegi sana dalam 5 hari.
dari 17hb - 19hb Ogos 2009.

Maybe aku x on9 selama 5 hari tuh.
tapi akan try gak on9.
akan cari gak wifi di Kota Bharu.
walaupun poli aku kat Kok Lanas tu xde 3G.
sebab laptop dengan broadband akan ku bawa.
lagipun nak copy gambar dari kengkawan.
Kan format laptop aritu.
Suma ilang.

tengah berfikir nie.
Nak bawa ape ek g konvo.
Ade kawan aku siap dah packing barang.
Macam banyak barang je nak bawa kan.

1) Kene bawa diri. Penting tuh.
2) Duit. Lagi penting!!

3) Kamera. Boleh snap2.

4) Handphone & charger. Kalau x mati kutu duk sana.

5) Laptop & broadband. Nak on9 ke. Lepak kopitiam wifi ke.

6) Baju kurung putih. Untuk pakai konvo.

7) Kasut hitam yang beli ari Ahad lepas. Untuk konvo gak.

8)
.....
9)
.....
10)
.....
11)
.....
12)
.....
13)
.....
14) .....
15)
.....
16)
.....
17)
.....
18)
.....
19)
.....
20)
.....

Ape yang nak bawa lagi ek??
Maklumlah orang baru nak konvo.
Jadi graduan.

Rindu la Kelantan.
sebab nak makan Nasi Ulam kat Kampung Kraftangan.
Nasi Kerabu & Nasi Kukus yang sedap.
Nak borong keropok lekor.
Nak g Pantai Irama, Pantai Cahaya Bulan, Tok Bali, Wakaf Cek Yeh.
Nak kecek kelate walaupun aku tau skit2 je.
Minggu depe kawe nok g Kelate. Make budu. Huhu
Konvo nie cam aku punya vacation gak la ek.
Ye Holiday!!


You Might Also Like

16 inspiration

Powered by Blogger.

Air Asia Bloggers' Community

Air Asia Bloggers' Community

The Butterfly Project Community